Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Grundig GSV41821 cu latime de 45 de cm si capacitate de 11 seturi

Grundig GSV41821 cu latime de 45 de cm si capacitate de 11 seturi
2.8 (56.96%) 125 vote[s]

Masina de spalat vase Grundig GSV41821 poate prezenta pentru foarte multi o optiune foarte buna in ceea ce priiveste aachizitia unui astfel de aparat electrocasnic, deoarece are o latime de doar 45 de cm (deci si pentru cei cu o bucatarie mai mica), insa o capacitate de incarcare de 11 seturi! Pe langa aceste aspecte trebuie sa adaugam si faptul ca are 8 programe de spalare, 4 extra-optiuni, eficienta energetica de A++, si in momentul de fata se ofera 7 (sapte) ani de garantie la ea.

 

 

VEZI CELE MAI BUNE OFERTE LA MASINI DE SPALAT VASE

 

Programele de spalare, alaturi de durata si consumul acestora la Grundig GSV41821 :

Eco – deoarece vorbim de un model cu o eficienta energetica de A++, consumul energetic in acest caz va fi mic, insa se putea mai bine, mai exact 0.78 kWh. Se spala la 50°C, si se va consuma doar 9.7 litri in apa, in cele 239 de minute de rulare a programului.
Auto – programul cu detectarea nivelului de murdarie, si reglarea automata a temperaturii de spalare, a cantitatii de ape consumate dar si a duratei ciclurilor de prespalare, spalare. Temperatura de spalare la Grundig GSV41821 in acest program va varia intre 45 si 65 °C, iar durata programului intre 92 si 173 de minute. In tot acest timp, aparatul va consuma intre 12.6 si 17 litri de apa, si va avea un consum energetic intre 0.9 si 1.20 kWh. Daca nu e important sa stiti cand termina aparatul, atunci o sa-l folositi cu mare drag acest program.
All-in-Wash – Program de spalare cu presiune si temperatura de spalare diferita pe cele doua cosuri. Articolele din cosul superior vor fi spalate la o presiune si temperatura scazuta, iar cele din cosul inferior la una ridicata. Astfel vasele murdare din cosul inferior vor deveni curate, dar si paharele delicate din cosul superior vor fi ocrotite. Aceste tipuri de programe au si un dezavantaj, faptul ca consumul energetic e ridicat, de 1.3 kWh, mai mare decat cel la programul intensiv
Intensiv – spalare la presiune ridicata si la 70°C, pentru a obtine rezultate excelente in cazul incarcarilor cu grad ridicat de murdarie si in cantitate mare. Nu recomand pentru articole sensibile. Are un consum de 15.2 litri de apa in cele 164 de minute de rulare, si are un consum energetic de 1.25 kWh.
QuickWash – Grundig GSV41821 va spala la 60°C si tot programul ruleaza doar 58 de minute. Este ideal pentru incarcari cu rest normal si rest recent de murdarie. Consuma undeva la 10 litri de apa si 1.12 kWh d eenergie. Programul are ciclu de uscare!
GlassCare – programul delicat pentru pahare si alte articole cu rest redus de murdarie, si care pot fi splate la o temperatura de doar 40°C. Programul ruleaza timp de 2 ore, si consuma 12.6 litri de apa.
Mini– spalare la doar 35°C si timp de 30 de minute. Programul nu are ciclu de prespalare si nici de uscare.
Prespalare – simpla prespalare cu 4 litri de apa timp de 15 minute, cu ajutorul caruia putem inmuia resturile uscate, sau a preveni uscare murdariei, atunci cand rularea unui program normal nu poate fi efectuata in urmatoarele ore.

Programele de spalare sunt foarte asemnatoare, chiar identice cu alte modele mai late, precum Grundig GNF41833X, diferenta fiind doar la consum.

 

VERIFICA DACA MAI ESTE VALABILA GARANTIA DE 7 ANI

 

Grundig GSV41821 are si urmatoarele extra-optiuni foarte folositoare:

Incarcare la jumate – putem reduce semnificativ consumul de apa si energie electrica, insa programele vor spala la aceasi temperatura si vor avea aceasi durata. Chiar daca acest model este unul „slim”, putem deja programele de spalare si cand avem 4-5 seturi incarcate. Aceasta optiune ar trebui sa fie prezent la toate masinile de spalat vase.
Express – se scurteaza timpul total al programului de spalare, si se scade consumul de apa prin activarea de spalarii sub presiune mai ridicata.
Steam Shine – se obtine o uscare mai eficienta cu aceasta functie. Consumul energetic creste!
PowerWash – GSV41821 are asa zisele elice PowerWash, care se afla sub elicea inferioara, si care activat ajuta la spalarea vaselor cu grad ridicat de murdarie, pozitionat deasupra lui.
TimeDalay – acum cativa ani era o optiune in plus posibilitatea de a programa inceperea programului de spalare, insa acum e ceva banal, si orice model „bunicel” trebuie sa aiba deja aceasta optiune.

4 Responses to Grundig GSV41821 cu latime de 45 de cm si capacitate de 11 seturi

  1. Oana says:

    Merge racordata și la apa calda?

  2. Craciun says:

    Buna ziua. Are latimea de 45. Dar ce inaltime are? Ce adancime are? Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *