Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul de top Grundig GNV 41934 cu 9 programe si tehnologie de ionizare

Modelul de top Grundig GNV 41934 cu 9 programe si tehnologie de ionizare
3.3 (66.67%) 12 vote[s]

Despre masina de spalat vase Grundig GNV 41934 putem spune un singur lucru care poate fi un minus, si anume pretul acestuia. In rest totul e superb, fiind un model cu capacitate de 14 seturi, eficienta energetica maxima, are senzor de incarcare si de turbiditate, are nu mai putin de 9+1 programe de spalare, extra-optiuni folositoare, iluminare interioara, uscare cu ventilatie si tot ce poti sa ceri de la un model de top.
Grundig GNV 41934 cu siguranta nu este un model ieftin, insa in comparatie cu alte modele de la alti producatori, care au aceasi pret de vanzare, acesta stie mai multe.

 

VEZI CELE MAI BUNE OFERTE LA MASINI DE SPALAT VASE

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare la Grundig GNV 41934 :

Eco. Chiar daca are un capacitate de incarcare de 14 seturi, are eficienta energetica maxima, de A+++. Acesta insemana ca in acest program va consuma 9.5 litri de apa si are un consum energetic de 0.83 kWh. Programul insa ruleaza timp de 227 minute in total.
Auto. Programul cu senzori, care detecteaza atat cantitatea articoleleor din aparat cat si gradul de murdarie al acestora. Este idelal pentru orice tip de murdarie. Temparatura apei in ciclul de spalare va varia intre 40 si 65°C, durata totala va fi intre 110 si 173 de minute, si va consuma intre 9.4 si 12.4 litri de apa. Consumul de energie va varia si acesta foarte mult, in intervalul a 0.9-1.45 kWh.
All-in-Wash. Este programul ideal pentru spalarea combinatiile de uz zilnic, inclusiv a obiectelor de plastic. Se va efectua o spalare dferita pe cele doua cosuri. Adica o spalare delicate pe cosul superior si una intensiva pentru articolele din cosul inferior. Va consuma in cele 203 minute 19 litri de apa si are un consum energetic de 1.53 kWh.
HygieneCare. Este un fel de spalare intensiva, cu clatire la temperatura inalta, pentru a obtine o igienizare ridicata. Este cel mai mare consumator electric cu 1,8 kWh, si totodata are nevoie si de 18 litri de apa in cele 160 de minute de rulare.
Intensiv. Ideal pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, chiar si uscata. Se va splaa la temperatura de 70°C si la o presiune inalta, deci nu e recomandat pentru articole sensibile. Programul va rula timp de 170 de minute, timp in care va consuma 16.8 litri de apa si va avea un consum energetic de 1.51 kWh.
QuickWash. Chiar daca ai crede despre programul acesta la Grundig GNV 41934 care dureaza doar 58 de minute ca nu e bun de nimic, deoarece va spala la 60°C, este ideal pentru rest recent de murdarie. Consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kWh de energie electrica. Chiar daca e scurt, are ciclu de uscare.
GlassCare. Sau programul regasit la alti producatori sub numele de delicat/pahare, care spala la o temperatura scazuta si presiune scazuta, pentru a nu deteriora articolele sensibile, si care prezinta rest minim de murdarie. programul ruleaza timp de doua ore.
Mini 30`. Program foarte scurt, de 30 de minute si spalare la 35°C. Nu are cilcu de uscare, si de obicei e foarte rar folosit.
Prespalare. Prespalare timp de 15 minute, cu 4 litri de apa.

Nu e program de spalare, insa se regaseste la Grundig GNV 41934 ca si programul 0, cel de SelfCare. Acest program este destinat pentru curatarea interiorului aparatului.

 

VEZI CELE MAI BUNE OFERTE LA MASINI DE SPALAT VASE

 

Extra-optiuni disponibile la acest model:

Steam Shine: daca vrei o uscare mai buna, se va mari temperatura apei in ultimul ciclu de clatire.
TrayMaster: este folosibil doar cu programul intrensiv, si este pentru articole foarte mari, si murdare, care incap numai daca este scos cosul superior.
SelfCleaning: la sfarsitul ciclului de spalare se va curata microfiltrul din masina. AStfel filtrul trebuie curatat cu mana doar la 3 luni, si totodata creste performanta de spalare.
Programarea: puteti alege durata de timp dupa care sa porneasca aparatul, asta intre 30 de minute si 24 de ore.

Grundig GNV 41934 folsoseste si tehnologia IonFresh, care elibereaza ioni negativi, si neutralizeaza mirosurile neplacute chiar si intre utilizari. Asfel masina de spalat vase miroase intodeauna frumos fara ca tu sa irosesti timp si energie electrica pe cicluri de spalare cu incarcare completa.

Si deoarece este un model de TOP, cautati pe site-ul Grundig, cum puteti beneficia de 7 ani de garantie la masina de spalat vase Grundig GNV 41934!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *