Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Specificatii Hansa ZWM416WEH

Masina de spalat vase Hansa ZWM416WEH este un model independent cu o latime de 45 de cm, fiind ideal pentru cei care au deja mobila de bucatarie in care nu se poate incorpora un astfel de aparat electrocasnic, sunt putini membri in familie, sau nu prea se mananca acasa, ori nu au loc mai mare, pentru un model lat, de 60 de cm.
Acest model are 6 programe de spalare, o eficienta energetica de A++, si o extra-optiune, insa

 

aceea este cea mai importanta: incarcare la jumate.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZWM416SEH de 10 seturi si 6 programe de spalare

Hansa ZWM416SEH este un model independent cu o latime de 45 de cm, adica ideal pentru cei care au deja mobila de bucatarie, si nu vor sa-l schimbe prea curand, sau pentru cei care puri si simplu nu au ce sa faca cu un model mare, de 15 seturi, si ar ocupa prea mult loc.
Chiar daca numele marcii ne duce cu gandul spre Germania, ei bine, electrocasnicele Hansa nu au nicio treaba cu aceasta tara 🙂 ZWM416SEH este un model destul de simplu, care ofera 6 programe de spalare, si extra-optiunea de incarcare la jumate. Nimic in plus, nimic in minus.

 

Citeste descreierea completa

Programe si consumuri la Hansa ZIM 426EH

Desi nu sunt mare fan al electrocasnicelor Hansa, deoarece numele te ruce cu gandul la un aparat German, acestia nu au nimic in comun cu vestul Europei, deoarece se comercializeaza si in Romania, si informatii sunt putine sau deloc, vori incerca sa detaliez cat se poate de amanuntit acest Hansa ZIM 426EH. Vorbim despre un model complet incorporabil, cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi. Avand o eficienta energetica de A++ si 6 programe de spalare, si mai ales un pret relativ mic, pentru multi va fi o alegere reusita.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZWM426ESH sau ZWM 426ESH specificatii

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat vase independente slim (adica sa incape in spatiul si asa foarte mic pe care o aveti) de doar 45 de cm latime, probabil ati vazut pe un site care vinde electrocasnice acest model, si doriti mai multe detalii.

Din pacate datele sunt eronate cam peste tot, de aceea incercam noi sa va detaliem fiecare model in parte asa cum este. Hansa ZWM426ESH este un model cu capacitate de incarcare de 10 seturi, 45 cm latime, insa are 6 programe de spalare si nu 7, asa cum apare in cele mai multe locuri.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZWM 654WH un model simplu si ieftin

Masina de spalat vase Hansa ZWM 654WH este in primul si in primul rand un model destul de ieftin pentru un model cu o capacitate de 12 seturi. Chiar daca nu are o eficienta energetica buna, caci are doar A+, are 5 programe de spalare bune si optiunea de incarcare la jumate.

Daca ai nevoie de un model cu programele standard, fara senzori si alte minunatii, acesta poate fi o alegere buna, mai ales daca pretul conteaza foarte mult.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM 468 EH cu opt programe de spalare

Masina de spalat vase Hansa ZIM468EH este un model complet incorporabil „slim”, adica cu o latime de 45 de cm, avand o capacitate de 10 seturi, deci si tava pentru tacamuri. La acest model trebuie remarcat numarul mare de programe, printre care vom regasi si cel Auto.
Chiar daca nu are un pret foarte mic, deoarece are o eficienta energetica de A++, numar mare de programe, si cateva extra-optiuni folositoare, la o reducere considerabila poate fi o alegere buna.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM 446 EH de 10 seturi si 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Hansa ZIM 446 EH este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi. Este deci un model slim, ideal pentru cei care fiecare cm din bucatarie conteaza, sau pur si simplu, nu au nevoie de un model mai mare. Nu este un model de top, insa ofera 6 programe de spalare, dar si extra-opiunea de incarcare la jumate.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM 634 B ZIM634B de 12 seturi si doar 4 programe de spalare

Masina de spalat vase Hansa ZIM 634 B (apare pe multe site-uri care vvand acest model sub numele de ZIM634B) este un model complet incoprorabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, la care nu vom petrece mult timp gandindu-ne ce program sa alegem, caci sunt doar 4 🙂
Chiar daca sunt doar 4 programe, deoarece are si incarcare la jumate, si programare intarziata pe 4 intervale de timpi predefinite, pentru unii va fi alegerea ideala.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZWM 627 IEB si Hansa ZWM 627 WEB cu 14 seturi si 7 programe de spalare

Masinile de spalt vase Hansa ZWM 627 WEB respectiv cel IEB sunt doua modele complet identice din punct de vedere a functionalitatii, a programelor de spalare, dar si a consumului, singura difierenta intre cele doua fiind culoarea lor. WEB este modelul pe alb, iari IEB este modelul pe inox. Asa cum suntem obisnuiti, modelul pe inox este mai scump, insa acest lucru este valabil la orice alt producator.
Cele doua modele ofera 7 programe de spalare, insa ele sunt putin diferite fata de alti producatori, si aici ma refere mai ales la temperaturile de spalare.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM 608EH de 14 seturi cu 8 programe de spalare

Masina de spalat vase Hansa ZIM 608EH este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi – deci are si tava pentru tacamuri, care ofera nu mai putin de 8 programe de spalare, dar si extra-optiunea incarcare la jumate.
Chiar daca in programul Eco spala la 45 si nu la 50°C cum suntem obisnuiti la alti producatori, are o eficienta energetica buna de A++.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM 434 B cu patru programe simple

Masina de spalat vase Hansa ZIM 434 B este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 9 seturi – deci o latime de 45 de cm, fiind ideal pentru cei care doresc un astfel de aparat cat mai simplu, si simplu de operat, insa sa nu consume foarte mult!
Acesta are numai 4 programe de spalare, la care mai putem selecta incarcarea la jumate, sau programarea intarziata. Utilizarea e foarte usoara, caci avem numai 4 butoane, una petru porni aparat, una pentru selectare program , una pentru programare intarziata, si una pentru incarcare la jumate.

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM 615 SB cu cele 5 programe tipice

Masina de spalat vase Hansa ZIM 615 SB este aproape identic cu modelul care se termina cu WB in loc de SB, avand o singura diferenta culoare exterioara. In acest caz este Silver – argintiu, in rest totul e la fel. Are o efiienta energetica de A++, care inseamna un consum de 11 litri de apa si  0.9 kWh de energie in programul Eco, care mi se pare un consum destul de mare pentru o eficienta energetica asa de ridicata. Insa clasarea este una oficiala, si parerea mea, ramane doar o parere. Avem prezent cele cinci programe de baza la o masina de spalat vase, alaturi de extra-optiunea de incarcare la jumate, programare intarziata si Child Lock.

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM 627 IEB cu 7 programe de spalare

Masina de spalat vase Hansa ZIM 627 IEB este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi si o eficienta energetica de A++, insa ceea ce este foarte important: are sapte programe de spalare, dar si extra-optiunea de incarcare la jumate!
Este una din cele mai bune modele al producatorului Hansa, din punct de vedere a programelor de spalare, a afisajului, si altor optiuni care pot fi setate la acest model. Totodata nu trebuie uitat nici faptul ca in programul Eco spala la temperatura de 55°C, deci o spalare mai eficienta.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZWM416WH cu 6 programe de spalare si incarcare la jumate

Masina de spalat vase Hansa ZWM416WH este un model independent, avand o latime de 45 de cm, deci o capacitate de incarcare de 9 seturi. Producatorul Hansa a reusit sa atinga cu acest model o eficienta energetica de A++, insa specific lui, in programul Eco se spala cu apa la temperatura de 45°C si nu la 50°C, cum e deja la orice alt producator, astfel reuseste sa aiba un consum energetic mai mic. Pe langa cele 6 programe de spalare, avem si optiunea de incarcare la jumate, extra-optiunea cautata de toata lumea.

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM676H de 12 seturi si 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Hansa ZIM676H este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 12 seturi la cei 60 de cm latime pe care o are, dispunand de 6 programe de spalare, extra-optiuniea cea mai importanta, si anume incarcare la jumate, insa din pacate pentru acest model, precum si toata familia Hansa, nu se gasesc date oficiale de la producatori, deci oamenii sunt mai reticienti.

 

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM 615WB de 12 seturi

Masina de spalat vase Hansa ZIM 615WB (atentie, caci pe unele site-uri care il comercializeaza apare sub numele de ZWB615WB ) este un model independent, cu capacitate de incarcare de 12 seturi, avand o eficienta energetica destul de ridicata, de A++, 5 programe de spalare si extra-optiunea cautata de toata lumea: incarcare la jumate. Acest model este de fapt „fratele mai mare” la ZIM 415WB care este modelul de 9 seturi, insa ca si programe si optiuni sunt la fel. Insa de multe ori, acest model este mai ieftin decat cel de 9 seturi…
Citeste descreierea completa

Hansa ZIM 415WB de 9 seturi

Masina de spalat vase Hansa ZIM 415WB (sau apare si sub numele de ZWB415WB )este un model independent cu o capacitate de 9 seturi (deci 45 de cm latime), avand 5 programe de spalare si cateva extra-optiuni, insa din pacate nu o sa gasiti prea multe date tehnice despre acest model. Avand o eficienta energetica de a++ consuma doar 0.69 kwh de energie electrica si 9 litri de apa in programul Eco.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZWM476WEH cu 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Hansa ZWM476WEH este un model independent, cu capacitade de 10 seturi, deci o latime de 45 de cm. Este un model destul de ieftin, care ofera 6 programe de spalare si extra-optiunea de incarcare la jumate, care este destul de cautat. Asa cum e valabil la electrocasnicele Hansa, manuale de utilizare lipsesc cu desavarsire, de aceea in cele ce urmeaza voi detalia programele de spalare al acestui model.

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM636EH de 14 seturi

zim636ehMasina de spalat vase Hansa ZIM636EH este un model complet incorporabil, cu o capacitate mare de incarcare, respectiv 14 seturi. Ca si eficienta energetica, este de clasa A , ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de 12.5 litri de apa si 1.04 kWh de energie electrica. Fiind un model cu capacitate foarte mare functia cea mai importanta, incarcarea la jumate este prezent! In rest dispune de 6 programe de spalare, pe care le detaliem mai jos.

 

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM688EH mai mult decat pare

hansa-zim688ehProbabil ca multi nici nu au auzit de masinile de spalat vase Hansa, insa de multe ori specificatiile tehnice ale acestor modele depasesc alte marci, si asta la un pret accesibil. Asa este si Hansa ZIM688EH, care la capacitatea mare de incarcare de 14 seturi, reuseste un consum de doar 10.9 litri de apa si 0.93 kWh de energie electrica, deci clasa A++, insa la fel de important este numarul mare de programe de spalare, avand si una cu senzori, si extra-optiunile folositoare precum incarcare la jumate.

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM689EH cu 9 programe de spalare

hansa-zim689ehMaisna de spalat vase Hansa ZIM689EH are o capacitate mare de 14 seturi, si totusi reuseste sa fie destul de eficient din punct de vedere a consumului, asta arata si clasificarea lui A++. Si daca am crede ca asta este tot, acest model are nu mai putin de 9 programe de spalare, dar si cateva extra-optiuni. Totodata este destul de silentios, caci are un nivel de zgomot de 43 dB!

Citeste descreierea completa

ZWM 607IEH de 14 seturi

Hansa ZWM 607IEHMasina de spalat vase Hansa ZWM 607IEH este unul dintre cele mai mari masini de spalat vase independente al acestui producator, respectiv cu o capacitate de incarcare de 14 seturi. Aceta ofera 7 programe de spalare, dintre care merita separat amintit cel Express de 60 de minute si care spala la 60°C, cu care putem obtine rezultate excelente intr-un timp foarte scurt. Ca si extra-optiuni avem incarcarea la jumate, insa specific producatorului: selectabil pe cosuri.

Citeste descreierea completa

406WH cu capacitate de 9 seturi de la Hansa

Hansa 406WHHansa 406WH este cel mai mic model de masina de spalat vase independenta a producatorului de electrocasnice Hansa, avand o capacitate de incarcare de 9 seturi, o latime de 45 de cm, si o oficienta energetica de A+. Fiind cel mai mic model, este si cel mai ieftin, insa fiind ieftin nu inseamna ca are lipse la programe de spalare sau functii aditionale.
406WH are 6 programe de spalare, si totodata funtia de incarcare la jumate!

Citeste descreierea completa

ZWM 606IH complet inox de la Hansa

Hansa ZWM 606IHZWM 606IH de la Hansa este modelul independent complet din inox, care are o capacitate de incarcare de 12 seturi la cei 60 de cm latime, o eficienta energetica de A+, 6 programe de spalare si functii speciale precum Incarcare la jumate.
Ca si la celelalte modele Hansa, descrierile si opiniile lipsesc cu desavarsire, si probabil nu prea gasiti manuale la el in cele ce urmeaza detaliem un pic programele de spalare si consumul de apa/curent fiecaruia.

Citeste descreierea completa

ZIM 436EH cu capacitate de 10 seturi si eficienta energetica A+

ZIM436EHHansa ZIM 436EH este un model complet incorporabil, insa este interesant faptul ca la latimea de 60 de cm are o capacitate de doar 10 seturi (si sa nu uitam faptul ca are tava de tacamuri separat), capacitate pe care unii producatori o scot cu modele de 45 de cm. Totul devine clar cand deschizi si vezi acest model, caci distanta dintre farfurii este mult mai mare decat la alte marci, cand incarci aparatul nu se ating farfuriile, si astfel spalarea va fi mai eficienta. Daca reproiectau cosurile puteai sa obtina linistit un model de 12 seturi, insa cred ca sunt singuri producatori care au zis: mai bine spalatul sa fie eficient…

Citeste descreierea completa

Hansa ZWM 407WH cu 7 programe de spalare

hansa476     Desi nu este cea mai ieftina masina de spalat vase Hansa, poate numarul mare de programe de spalare, 7 la numar merita diferenta de pret dintre Hansa ZWM 407WH si una mai ieftina, insa cu doar 5 programe de spalare.
Pe langa numarul mare de spalare, nu trebuie sa uitam nici faptul ca acesta are afisaj digital pentru timpul ramas din programul de spalare, si totodata 2 functii foarte importante: Incarcare la jumatate si Programare intarziata.

Citeste descreierea completa

Hansa ZIM 606A de 12 seturi incorporabil si 6 programe de spalare

Hansa zim606HHansa ZIM 606A este o masina de spalat vase de capacitate mare: 12 seturi, cu o latime de 60 de cm, clasa de eficienta energetica A+ si ceea ce este important pentru cei mai multi: este complet incorporabila.
Probleme legate deobicei la o MSV Hansa este faptul ca nu se gasesc informatii despre acest producator, nici manuale de utilizare pe care sa le consulte eventualul cumparator.
Pentru cei care doresc sa cumpere acest produs, cu chiu, cu vai am gasit manualul acestui model, si va vom enumere principalele caracteristici, si programele de spalare a masinii de spalat vase Hansa ZIM 606H.

Citeste descreierea completa

Hansa ZWM 476 WH cu capacitate de 10 seturi

hansa476Desi la noi nu prea se stie multe lucruri despre marca Hansa, acest brand este special creat si destinat tarilor din Europa de Est de catre binecunoscutul brand Amica.
Hansa ZWM 476WEH este o masina de spalat vase sine statatoare de doar 45 cm in latime si cu o capacitate de 10 seturi.

Desi la cele mai multe MSV (la acest pret) nu prea exista functia de Incarcare la jumate, ZWM476WEH ofera acest lucru, astfel nu trebuie sa asteptati ca masina sa fie plin cu farfurii si vesele pentru a putea porni un program. Totodata functia de incarcare la jumate foloseste mai putina apa, curent si detergent.

Nefiind prea multe informatii despre acest model, vom incerca sa va oferim cat mai multe detalii tehnice despre ZWM476WEH.
Citeste descreierea completa