Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

406WH cu capacitate de 9 seturi de la Hansa

406WH cu capacitate de 9 seturi de la Hansa
4.4 (88%) 5 votes

Hansa 406WHHansa 406WH este cel mai mic model de masina de spalat vase independenta a producatorului de electrocasnice Hansa, avand o capacitate de incarcare de 9 seturi, o latime de 45 de cm, si o oficienta energetica de A+. Fiind cel mai mic model, este si cel mai ieftin, insa fiind ieftin nu inseamna ca are lipse la programe de spalare sau functii aditionale.
406WH are 6 programe de spalare, si totodata funtia de incarcare la jumate!

 

ALTE DETALII SI OPINII POATE GASESTI SI AICI

 

Cele 6 programe de spalaer la 406WH si consumul fiecaruia:

Normal: o spalare normala la 55°C, cu o durata totala la 155 de minute, 13 litri de apa si 1.07 kwh de energie,
Intensiv: programul pentru case, oale si farfurii cu multa murdarie, si murdarie uscata, spalare se efectueaza la 65°C, folosindu-se in total 16 litri de apa si 1.3 kWh de energie. Timpul total al programului este de 135 de minute.
Pahare: spalarea la doar 40°C, ideal pentru obiectele care sunt sensibile la temperaturi inalte si o presiune a api inalte. Timpul de spalare e de 110 minute, cu 13 litri de apa consumati si 0.7 kWh de energie.
Eco: programul care spala mult, insa nu e foarte lung in comparatie cu alti producatori:175 de minute, 9 litri de apa si 0.78 kWh de energie consumati.
1 Ora: programul scurt, de 60 de minute, insa la 60°C – si contine si ciclu de uscare, si nu va consuma decat 9 litri de apa si 0.85 kWh de energie.
Prespalare: si chiar daca vorbim de o masina de spalat vase cu o capacitate mica, este foarte bine ca la acest model regasim programul de prespalare, care deobicei se utilizeaza zilnic, daca in acea zi nu spalam cu alt program. Are o durata de 8 minute, timp in care foloseste 3.5 litri de apa la temperatura de admisie.

Si functia speciala la 406WH: incarcare la jumate, care se poate folosi la toate programele de spalare (mai putin la cel de prespalare), cu ajutorul caruia nu mai asteptam ca masina sa fie plina! Totodata folosind aceasta funtie, si consumul de apa si curent scade considerabil.
Si desi nu trebuia sa las la sfarsit, am uitat de faptul ca s acest model foloseste tehnica de uscare cu aer calc, ceea ce face ca programele de spalare sa fie sensibil mai scurte decat la alte modele care folosesc uscarea traditionala.

Pretul acestui model varieaza in jurul a 1200 ron, ceea ce este un pret foarte bun !!

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *