Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM 415WB de 9 seturi

Hansa ZIM 415WB de 9 seturi
2.8 (56.67%) 6 votes

Masina de spalat vase Hansa ZIM 415WB (sau apare si sub numele de ZWB415WB )este un model independent cu o capacitate de 9 seturi (deci 45 de cm latime), avand 5 programe de spalare si cateva extra-optiuni, insa din pacate nu o sa gasiti prea multe date tehnice despre acest model. Avand o eficienta energetica de a++ consuma doar 0.69 kwh de energie electrica si 9 litri de apa in programul Eco.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Cele 5 programe de spalare la Hansa ZIM 415WB alaturi de durata si consum:

Intensiv: program pentru vase si oale murdare sau cu rest uscat de murdarie. Desi in cilcul de spalare spala numai la 60°C (la alti producatori e de obicei 70°C), deoarece este precedat de o prespalare la 50°C, si urmat de doua cicluri de clatire si clatire finala la 70°C, obtine rezultate excelente. Evident consumul energetic este mare, de 1.4 kWh, iar cea de apa de 16.5 litri. Durata totala este de 165 de minute.
Normal: pentru incarcari cu rest normal de murdarie, care este compus din prespalare la 45°C, urmat de spalare la 55°C, clatire si clatire la 65°C, urmat de ciclul de uscare. Are un consum de 13 litri de apa si 1.1 kWh de energie electrica.
Eco: avand o eficienta energetica de A++, are un consum de doar 0.69 kWh de energie electrica. Insa in comparatie cu alti producatori ciclul de spalare se efectueaza la 45°C, nu la 50°C.
90`: program de 90 de minute, care este compus din spalare la 65°C, clatire si clatire la 65°C, urmat de uscare. Desi este un program scurt, datorita temperaturii inalte se pot obtine rezultate excelente la incarcari cu rest de mancare recenta. Consuma 11.5 litri de apa si 1.15 kWh de energie electrica.
Scurt: un program de doar 30 de minute, insa in acest timp scurt va efectua o spalare la 45°C, clatire la 50°C, clatire la 55°C.

Cele 5 programe de spalare sunt asa numitele programe de „baza”, insa nu trebuie sa uitam nici faptul ca acest model Hansa ZIM 415WB este unul destul de ieftin, insa are extra-optiunile:
Incarcare la jumate: desi este un model cu capacitate de 9 seturi, il vom folosi destul de des, caci nu mai trebuie sa asteptam ca masina sa fie plina si intre timp resturile de mancare sa se usuce. Va spala la aceasi temperaturi si durata, insa cantitatea de apa consumata va fi mai mic, deci si consumul energetic.
Programare intarziata: avem trei optiuni presetate de 3-6-9 ore.
Child lock: desi nu prea e prezent aceasta optiune la modele ieftine, Hansa ZIM 415WB are si pe acesta.

Pretul destul de mic, cele 5 programe de spalare dar si optiunea de incarcare la jumate fac ca ZIM 415WB sa fie un model ideal pentru foarte multi.

 

ALTE OPINII POT APAREA SI AICI

 

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *