Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM 434 B cu patru programe simple

Hansa ZIM 434 B cu patru programe simple
3.2 (64%) 20 vote[s]

Masina de spalat vase Hansa ZIM 434 B este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 9 seturi – deci o latime de 45 de cm, fiind ideal pentru cei care doresc un astfel de aparat cat mai simplu, si simplu de operat, insa sa nu consume foarte mult!
Acesta are numai 4 programe de spalare, la care mai putem selecta incarcarea la jumate, sau programarea intarziata. Utilizarea e foarte usoara, caci avem numai 4 butoane, una petru porni aparat, una pentru selectare program , una pentru programare intarziata, si una pentru incarcare la jumate.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

 

Programele de spalare, alaturi de temeperatura de spalare si consum la Hansa ZIM 434 B :

Intensiv: spalarea pentru vase foarte murdare chiar si cu resturi de mancare uscata. Ceea ce este interesant la Hansa este fapul ca in acest program spala la 60 °C si nu la 70°C cum suntem obisnuiti la alti producatori.Programul este compus dintr-o prespalare la 50°C, urmat de spalare la 60°C, doua clatiri, clatire finala la 70°C si uscare. Durata acestuia va fi de 165 de minute, timp in care consuma 16.5 litri de apa si 1.4 kWh de energie electrica.
Eco: spalarea cea mai eficienta din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Insa si in acest caz temperatura de spalare va fi una mai mica decat cea „obisnuita”. Acest program care dureaza 205 minute este compus din prespalre, spalare la 45°C si clatire finala la 65°C urmat de uscare. Va consuma insa numai 9 litri de apa si 0.75 kWh de energie electrica. Cu aceste valori a obtinutt clasa de eficienta energetica de A++.
90` : o spalare relativ scurta, de doar 90 de minute, pentru vase normal murdare, care nu necesita o uscare totala. Programul este compus din spalare la 65°C urmat de clatire si clatire a 65°C. Are ciclu de uscare, insa acesta este mai scurta. Programul consuma 11.5 litri de apa si 1.15 kWh de energie.
Rapid: un mini program de doar 30 de minute, cu spalare la 45°C. Programul se compune din ciclul de spalare, urmat de o clatire la 50°C si o clatire la 55°C. Aceste tipuri de programe foarte scurte, nu au ciclu de uscare. In cei 30 de minute consuma 10 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Chiar daca Hansa ZIM 434 B a obtinut clasa de eficienta energetica de A++, sa nu uiam faptul ca in programul de referinta spala la 45 si nu la 50 de grade. Insa important este ca a trecut testul 🙂

Pe langa aceste programe, avem inca doua butoane, cu ajutorul caruia activam:

Pornirea intarziata in intervalele de 3/6/9/12 ore.
Incararea la jumate: cand dorim sa rulam programul de spalare, insa masina e doar jumatate plin. Acesta va reduce consumul de apa deci si cel energetic, insa durata, si temperatura de spalare estea aceasi.

Cam atat ar fi de zis despre Hansa ZIM 434 B, care este un model nu prea nou, simplu, si destul de ieftin.

3 Responses to Hansa ZIM 434 B cu patru programe simple

  1. mioara ivanovici says:

    imi puteti expedia usa sau frontul masinii, nu stiu cu sa ma exprim ,dar ..lipseste

  2. MINZAT MIRCEA says:

    Buna ziua ,
    La masina mea a aparut o eroare ,indicatorul programului ECO licareste rapid ,intensiv, am incercat inchidere circuitului cablajului pentru comunicati ,dupa instructiunile din carte dar dejeaba , a ramas blocat asa . ce ma sfatuiti sa fac ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *