Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM 446 EH de 10 seturi si 6 programe de spalare

Hansa ZIM 446 EH de 10 seturi si 6 programe de spalare
4 (80%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Hansa ZIM 446 EH este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi. Este deci un model slim, ideal pentru cei care fiecare cm din bucatarie conteaza, sau pur si simplu, nu au nevoie de un model mai mare. Nu este un model de top, insa ofera 6 programe de spalare, dar si extra-opiunea de incarcare la jumate.

 

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA PARA SI AICI

 

Programele de spalare la Hansa ZIM 446 EH, alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare:

Intensiv. Este spalarea tipica hansa, la o temeratura mai joasa ca la competitori, insa deoare programul acesta este mult mai complex, area acesi, daca nu chiar rezultate mai bune. Este compus din spalare preliminara la 50°C, spalare la 65°C, doua cilcuri de clatir, urmat de clatire la 65°C si uscare. Are o durata de 130 de minute, si va consuma 16 litri de apa si 1.2 kWh de energie electrica.
Normal. Pentri incarcari cu rest normal de murdarie, chiar si uscate. In cele 155 de minute de rulare se va efectua o prespalare la 45°C, spalare la 45°C, clatire si clatire la 65°C, urmat de ciclul de uscare. In tot acest timp va consuma 13 litri de apa si 1 kWh de energie.
Eco. Programul care va consuma putin, insa va reusi sa curete incarcarile cu rest normal de murdarie. In cele 165 de minute de rulare acesta va executa o prespalare, spalare la 50°C, urmat de clatire la 65°C, si in final uscarea. Va consuma insa doar 9 kitri de apa si 0.99 kWh de energie electrica. Cu aceste valori, Hansa ZIM 446 EH obtine doar clasa de eficienta energetica de A+.
Delicat. Program dedicat pentru articole sensibile, si care prezinta rest scazut de murdarie. Acesta va spala la 40°C, si in cele 110 minute de rulare consuma 13 litri de apa si 0.7 kWh de energie.
Express 60′. Chiar daca este un program de doar 69 de minute deoarece este compus din prespalare la 50°C, spalare la 60°C, si in final clatire la 55°C, va face fata incarcarilor cu rest normal de murdarie, insa care nu au nevoie de o uscare perfecta – caci ciclul de uscare este redus.
Rapid. O spalare de doar 40 de minute si cu spalare la 40°C. Nu are ciclu de spalare, si este recomndat doar pentru rest minim de murdarie, si incarcare de maxim 5 seturi.

Hansa ZIM 446 EH daca este doar pe jumatate plin, folosind functia incarcare la jumate, programele de spalare vor spala la aceasi temperaturi si vor avea aceasi durata, insa consumul de apa deci si de curent va fi mult mai mic.
Totodata are si programare intarziata, daca dorim ca aparatul sa porneasca dupa un anumit interval de timp.

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Si cam asta a fost tot de zis despre Hansa ZIM 446 EH, care este un model slim, cu programe simple fara senzori, sau eficienta energetica ridicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *