Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM 468 EH cu opt programe de spalare

Hansa ZIM 468 EH cu opt programe de spalare
3.8 (76%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Hansa ZIM468EH este un model complet incorporabil „slim”, adica cu o latime de 45 de cm, avand o capacitate de 10 seturi, deci si tava pentru tacamuri. La acest model trebuie remarcat numarul mare de programe, printre care vom regasi si cel Auto.
Chiar daca nu are un pret foarte mic, deoarece are o eficienta energetica de A++, numar mare de programe, si cateva extra-optiuni folositoare, la o reducere considerabila poate fi o alegere buna.

 

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Hansa ZIM468EH :

Auto. As zice un fel de program Auto, caci nu e cel mai bun program vazut de mine pana acum. Se va spala la temperaturi cuprinse intre 45 si 55°C, insa durata programului va fi fix de 150 de minute. Deoarece prespalarea si clatirea nu se modifica, consumul de apa va varia „doar” intre 8 su 12.3 litri, iar consumul energetic va fi intre 0.77 si 1.12 kWh
Intensiv. Cel mai eficient program de spalare in cazul incarcarilor cu grad ridicat de murdarie, si cu murdarie uscata. Este recomandat doar pentru articole care rezista la temperaturi de 65°C, caci atat spalare cat si clatirea finala se efectueaza la aceasta temperatura. Va fi insa un consumator destul de mare, caci in cele 160 de minute de rulare are nevoie de 16 litri de apa, iar consumul energetic va fi de 1.3 kWh.
Normal. Pentru spalarile zilnice, cu incarcari prezentand rest normal de murdarie. Programul are o durata de 175 de minute, si deoarece se compune din prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire si clatire finala la 65°C si uscare. Va consuma 12 litri de apa si are consum energetic de 1 kWh.
Eco. Hansa ZIM468EH deoarece are o eficienta energetica de A++, are un consum destul de redus de energie in acest program. Programul spala la 50°C, si are o durata toatala de 170 de minute, insa va consuma doar 8.5 litri de apa, iar consumul energetic este de 0.75 kWh.
Pahare. Programul sensibil, cu spalare la 40°C si clatire finala la 60°C, fiind ideal in cazul incarcarii cu articole snsibile la presiune si temperatura ridicata. Programul va rula timp de 110 minute, si consuma 12 litri de apa si 0.75 kWh de energie electrica.
60`. Un program scurt, de doar 60 de minute, insa deoarece va spala la 65°C, este ideal pentru rest recent de murdarie. Poate fi considerat ca si un program „zilnic”.
Scurt. Este un program de doar 40 de minute, cu spalare la 40°C si clatire finala la 45°C. Acest program nu are ciclu de uscare, deci doar pentru stiuatii cand avem rest minim de murdarie si nu dorim uscare deloc.
Prespalare. cunoscut si sub numele de clatire sau inmuiere, fiind o prespalare cu 3.5 litri de apa, la temperatura de admisie timp de 8 minute. Fiind scurt, si cu un consum de energie minima.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Ca si extra-optiuni, Hansa ZIM468EH dispune de:
Extra-uscare – cand dorim o uscare mai eficienta la terminarea programului.
Incarcare la jumate, insa prin selectarea cosului incarcat. Acest mode de incarcare la jumate este nu e chiar asa de buna, precum cea care se efectueaza pe ambele cosuri, insa e mai bun decat nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *