Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM 606A de 12 seturi incorporabil si 6 programe de spalare

Hansa ZIM 606A de 12 seturi incorporabil si 6 programe de spalare
3.3 (66.67%) 6 votes

Hansa zim606HHansa ZIM 606A este o masina de spalat vase de capacitate mare: 12 seturi, cu o latime de 60 de cm, clasa de eficienta energetica A+ si ceea ce este important pentru cei mai multi: este complet incorporabila.
Probleme legate deobicei la o MSV Hansa este faptul ca nu se gasesc informatii despre acest producator, nici manuale de utilizare pe care sa le consulte eventualul cumparator.
Pentru cei care doresc sa cumpere acest produs, cu chiu, cu vai am gasit manualul acestui model, si va vom enumere principalele caracteristici, si programele de spalare a masinii de spalat vase Hansa ZIM 606H.

MAI MULTE DETALII SI CEL MAI MIC PRET AICI

 

Inainte sa va povestim despre programele acestui aparat, trebuie sa amintim faptul ca are optiunea de Incarcare la Jumate, pentru uscare foloseste tehnologia uscarii cu aer cald, si este catalaogat la clasa de eficeinta la spalace ca A+.

Hansa ZIM 606H dispune de 6 programe de spalare, foarte bine gandite, pentru orice fel de situatie:

Program Intensiv: Spala la 60 de °C, foloseste 19 litri de apa si 1.6KWh de energie, si necesita 145 de minute ca vasele foarte murdare sa fie stralucite si uscate!
Program Normal: Spala la 55 de °C, folosit la spalari zilnice normale, ii ia 160 de minute, si va folosi 15 litri de apa si 1.3 KWh de energie electrica
Program ECO: Spala la 50 de °C, timp de 170 de minute (ceea ce nici nu este mult pentru un program eco), insa va folosi doar 12 litri de apa si 1.02 KWh de energie
Program Delicat: Spala la 40 de °C, timp de 120 de minute, cu 15 litri de apa si 0.85 KWh
Program Express: Spala la 60 de °C timp de doar o ora, cu 10 litri de apa
Program Rapid: Spala la 40 de °C , insa si mai rapid decat express: doar 40 de minute si 11.5 litri de apa consumati

Totodat pentru fiecare program este si optiune de Incarcare la jumate (foarte util la o masina de spalat vase cu o capacitate asa de mare), si spalare intarziata cu trei valori, de 3/6/9 ore.

Maina de spalat vase Hansa ZIM 606H de 12 seturi este o masina ideala pentru familiile mari, sau de ce nu pentru un restaurant mic, are toate functiile esentiale pe care trebuie sa le aiba o MSV, si 6 programe de spalare, care vor face fata oricarei incercari la care va fi supus.

MAI MULTE DETALII SI CEL MAI MIC PRET AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *