Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM 608EH de 14 seturi cu 8 programe de spalare

Hansa ZIM 608EH de 14 seturi cu 8 programe de spalare
2.9 (57.14%) 14 vote[s]

Masina de spalat vase Hansa ZIM 608EH este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi – deci are si tava pentru tacamuri, care ofera nu mai putin de 8 programe de spalare, dar si extra-optiunea incarcare la jumate.
Chiar daca in programul Eco spala la 45 si nu la 50°C cum suntem obisnuiti la alti producatori, are o eficienta energetica buna de A++.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Programele de spalare la Hansa ZIM 608EH alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare:

 

Auto: program automat, cu detectarea nivelului de murdarie, si reglarea temperaturii de spalare, si a consumului de apa. Nu e la fel de performant si flexibil ca un program Auto de la Bosch sau Electrolux sau Whirlpool, insa in ciclul de spalare temperatura apei va varia intre 45 si 55°C. Durata programului este fixa de 150 de minute, insa poate sa consume intre 11 si 15 litri de apa si 0.9-1.3 kWh de energie electrica.
Intensiv: programul cel mai eficient in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, chiar si uscata. Se compune dintr-o prespalare la 50°C, dupa care urmeaza spalarea la 60°C. Acest este urmat de doua cicluri de clatiri, si clatirea finala la 70°C. Durata totala a programului este de 170 de minute, timp in care consuma 18.5 litri de apa si 1.6 kWh de energie electrica.
Normal: pentru farfurii, cratite si pahare cu grad normal de murdarie. Ciclul de spalare este efectuat la 55°C, care este precedat de o prespalare la 45°C. Durata totala a programului este de 180 de minute, timp in care va consuma 15 litri de apa si 1.3 kWh.
Eco: programul cu care Hansa ZIM 608EH a obtinut clasa de eficienta energetica de A++, finnd ideal pentru grad normal de murdarie. Spala la 45°C si nu la 50°C!, insa chiar daca are o capacitate de 13 seturi, consumul energetic va fi de doar 0.93 kWh, iar ce de apa de 11 litri. Acest program ruleaza timp de 3 ore si 10 minute 🙂
Delicat: sau pahare, o spalare la 40°C pentru articole delicate cu un nivel de murdarie scazuta. Acest program ruleaza 130 de minute, si consuma 14.5 litri de apa si 0.9 kwh de energie.
90`: spalare de doar 90 de minute, care are si ciclu de uscare – insa mai scurta. Spala la 65°C si clatirea finala se efectueaza la aceasi temperatura. Consuma 12.5 litri de apa si 1.35 kWh de enerige.
Scurt: un program cu o durata de doar 30 de minute, si spalare la 40°C, urmat de clatire la 50°C si 55°C. Va consuma 11 litri de apa si 0.75 kWh de energie.
Inmuiere: sau Prespalre timp de 15 minute cu 4 litri de apa.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Ca si extra-optiuni sau functie suplimentara, Hansa ZIM 608EH dispune de :

Incarcare la jumate: cand dorim sa pornim un program de spalare insa masina nu e plina, acesta va reduce consumul de apa dar si consumul energetic.
Uscare suplimentara: cand dorim o uscare mai eficienta la terminarea programului.
Pornire intarziata: avem si aceasta optiune, daca dorim ca programul de spalare sa se inceapa dupa un anumit interval de timp.

Hansa ZIM 608EH este un model incapator, cu multe programe, insa cu un program Auto cam slabut. Pretul lui insa este destul de mic, in comparatie cu alte marci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *