Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM 615 SB cu cele 5 programe tipice

Hansa ZIM 615 SB cu cele 5 programe tipice
3 (60%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Hansa ZIM 615 SB este aproape identic cu modelul care se termina cu WB in loc de SB, avand o singura diferenta culoare exterioara. In acest caz este Silver – argintiu, in rest totul e la fel. Are o efiienta energetica de A++, care inseamna un consum de 11 litri de apa si  0.9 kWh de energie in programul Eco, care mi se pare un consum destul de mare pentru o eficienta energetica asa de ridicata. Insa clasarea este una oficiala, si parerea mea, ramane doar o parere. Avem prezent cele cinci programe de baza la o masina de spalat vase, alaturi de extra-optiunea de incarcare la jumate, programare intarziata si Child Lock.

 

 

ALTE DETALII GASESTI SIAICI

 

Cele cinci programe de spalare la Hansa ZIM 615 SB, alaturi de temperaturile de spalare – caci difera fata de cele tipice, de la alti producatori:

Intensiv: recomandat pentru vase, oale, cratita, si farfurii cu nivel ridicat de murdarie, si  murdarie uscata, caci se va spala la o presiune mare, si o temperatura ridicata. Insa daca la alti producatori temperatura apei in ciclul de spalare este de 70°C, la acest model este de 60°C. Consumul de apa este de 18.5 litri, iar cel energetic de 1.5 kWh.
Normal: pentru grad normal de murdarie, si chiar pentru grad ridicat de murdarie, caci spala la 55°C.  Are un consum de 15 litri de apa si energetic de 1.25 kwh.
Eco: cel mai eficient din punct de vedere a consumului, pentru rest normal de murdarie, in cantitate normala. Asa cum am zis si la inceput, are un consum de 11 litri de apa si 0.91 kwh de energie electrica, cu care a reusit sa obtina o eficienta energetica de A++. Insa, fata de alti producatori, temperatura apei in ciclul de spalare este de 45°C si nu de 50°C.
90′:  un program cu o durata destul de mica, de 90 de minute, insa deoarece spala si clateste la 65°C, putem obtine rezultate exceptionale la spalarile zilnice. Are un consum de 12.5 litri de apa si 1.35 kWh de energie electrica.
Scurt: o spalare la 45°C, urmat de o clatire cu apa rece, si de una cu apa la 55°C, ce nu dureaza mai mult de 40 de minute.

 

VEZI AICI PRETUL REDUS LA ACEST MODEL

Deoarece este un model mai simplu, insa si destul de ieftin, nu avem foarte multe optiuni la Hansa ZIM 615 SB, insa regasim:
Incarcare la jumate: deoarece vorbim de o masina cu o capacitate mare, aceasta optiune trebuia sa fie prezent, caci cu ajutorul acestuia putem sa dam drumul la un program, chiar daca masina e pe jumatate plina. Consumul de apa va fi redus semnificativ, deci si consumul energetic. Durata programelor si temperaturile de spalare nu se modifica!
Programare intarziata: deoarece nu ere display, avem doar trei optiuni predefinite de 3-6-9 ore.
Child Loc: pentru a preveni modeificarea programului de spalare, sau oprirea aparatului in timp ce spala.

Cam asta ar fi modelul independent cu o latime de 60 de cm si capacitate de 12 seturi Hansa ZIM 615 SB.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *