Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM 615WB de 12 seturi

Hansa ZIM 615WB de 12 seturi
3 (60%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Hansa ZIM 615WB (atentie, caci pe unele site-uri care il comercializeaza apare sub numele de ZWB615WB ) este un model independent, cu capacitate de incarcare de 12 seturi, avand o eficienta energetica destul de ridicata, de A++, 5 programe de spalare si extra-optiunea cautata de toata lumea: incarcare la jumate. Acest model este de fapt „fratele mai mare” la ZIM 415WB care este modelul de 9 seturi, insa ca si programe si optiuni sunt la fel. Insa de multe ori, acest model este mai ieftin decat cel de 9 seturi…

Cele 5 programe de spalare la Hansa ZIM 615WB:

Intensiv: desi la alti producatori standardul temperaturii de spalare in acest tip de program este de 70°C, la Hansa difera, caci este de doar 60°C. Insa programul este destul de complex fata de rivali, caci are o prespalare la 50°C, splarea la 60°C, doua cilcuri de clatire si clatire la 65°C,urmat de uscare. Are un consum de 18.5 litri de apa si 1.5 kWh de energie electrica.
Normal: sau pentru utilizare zilnica, pentru incarcari gu grad mediu de murdarie, program de spalare care se compune dine prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire si clatire la 65°C urmat de uscare. Va consuma 15 litri de apa si 1.25 kWh de energie electrica. Durata programului este de 3 ore.
Eco: tipic hansa, acesta va spala la 45°C, deci obtine un consum energetic mai mic fata de concurenta. In cei 185 de minute, cat dureaza acest program va consuma in total 11 litri de apa si 0.91 kWh de energie electrica.
90 de minute: un program relativ scurt, insa care spala si clateste la 65°C, obtinand rezultate excelente, daca nu avem vase si oale murdare in masina, ci doar farfurii, boluri, pahare. Consuma 12.5 litri de apa si 1.35 kwh de energie electrica.
Scurt: o spalare care are o durata totala de 40 de minute, timp in care efectueaza o spalare la 45°C, o clatire, si clatire la 55°C.

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Fiind o masina cu capacitate mare Hansa ZIM 615WB are optiune de incarcare la jumate, cu care vom reduce consumul de apa si energie, folosit in cazul in care masina nu este plina.
Totodata avem si 3 intervale predefinite de timp pentru programare intarziata de 3-6-9 ore. A mai ramas un singur buton de pe panoul de comanda: Child lock – asta daca avem copii care iubesc sa „butoneze”.
Cum am specificat si la inceput, de multe ori acest model este mai ieftin decat cel de 9 seturi, desi in rest sunt identice.

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *