Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM 627 IEB cu 7 programe de spalare

Hansa ZIM 627 IEB cu 7 programe de spalare
3 (60%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Hansa ZIM 627 IEB este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi si o eficienta energetica de A++, insa ceea ce este foarte important: are sapte programe de spalare, dar si extra-optiunea de incarcare la jumate!
Este una din cele mai bune modele al producatorului Hansa, din punct de vedere a programelor de spalare, a afisajului, si altor optiuni care pot fi setate la acest model. Totodata nu trebuie uitat nici faptul ca in programul Eco spala la temperatura de 55°C, deci o spalare mai eficienta.

 

 

Programele de spalare la Hansa ZIM 627 IEB alaturi de temperaturile de spalare, durata, si consum de apa :

3in1: cel mai interesant program la acest model, un program special pentru spalarile cu detergenti de acest tip, desi si la celelalte programe se pot folosi detergenti 3in1, insa la acesta totul este optimizat, pentru a atinge rezultate foarte bune. Programul este compus din prespalare la 50°C, spalare la 55°C si clatire la 65°C. Are un consum de 16 litri si o durata de 160 de minuet.
Intensiv: spalare intensiva, cu o presiune foarte mare, si temperatura de spalare la 65°C. Programul este compus din prespalare la 50°C, prespalare, spalare la 65°C, doua clatiri si clatire finala la 55°C. Are o durata de 125 minute, si 19.5 litri de apa. Este recomandat in cazul spalarii vaselor, oalelor si farfuriilor cu grad ridicat de murdarie.
Normal: pentru spalarile zilnice, cu grad normal de murdarie, chiar si vase, care este compus din prespalare la 50°C, spalare la 55°C, clatire si clatire finala la 65°C. Durata programului este de 160 de minute, si va consuma 16 litri de apa.
Eco: programul economic, pentru rest normal de murdarie, care se compune din prespalare, spalare la 55°C si clatire finala la 65°C. Are o durata de 160 de minute, si consum de 12 litri de apa.
Pahare: o spalare delicata, la temeperatura joasa de 40°C, si o presiune mica. Are o durata de 95 de minute si consum de 16 litri de apa.
Prespalare: prespalare cu apa rece, timp de 8 minute si un consum de 4 litri.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

La extra-optiuni avem posibilitatea de programare intarziata, dar si incarcare la jumate. Are display, deci vedem timpul ramas de spalare, programul care ruleaza.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *