Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM 634 B ZIM634B de 12 seturi si doar 4 programe de spalare

Hansa ZIM 634 B ZIM634B de 12 seturi si doar 4 programe de spalare
2.4 (47.27%) 11 vote[s]

Masina de spalat vase Hansa ZIM 634 B (apare pe multe site-uri care vvand acest model sub numele de ZIM634B) este un model complet incoprorabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, la care nu vom petrece mult timp gandindu-ne ce program sa alegem, caci sunt doar 4 🙂
Chiar daca sunt doar 4 programe, deoarece are si incarcare la jumate, si programare intarziata pe 4 intervale de timpi predefinite, pentru unii va fi alegerea ideala.

 

 

Programele de spalare, alaturi de consum si durata la Hansa ZIM 634 B :

  • Intensiv: programul recomandat pentru articolele foarte murdare, caci este cel mai complex program, care va spala la temepratura de 65°C. Chiar daca temperatura de spalare e mai mica in comparatie cu alte marci, deoarece programul e compus dintr-o spalare preliminara la 50°C, urmat de spalarea la 65°C, si inca doua cicluri de clatire la temperatura de admisie, clatirea finala la 70°C va asigura o uscare foarte eficienta pentru rezultatele foarte bune de spalare. Fiind un model lat de 60 de cm si o capacitate de 12 seturi, acest program va fi un devorator de energie, mai precis are un consum energetic de 1.6 kWh. Consumul de apa va fi de 18.5 litri, iar durata totala undeva la 170 de minute
  • Eco: programul lung, si cu spalare la o temperatura redusa, pentru a avea un consum energetic cat mai mic, pentru a avea o eficienta energetica cat mai ridicata. Programul se compune din spalare preliminare, spalare la 45°C, slatire la 65°C si uscare. Toate astea unt executate in 190 de minute, si va consuma 11 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica. Cu aceste valori Hansa ZIM634B obtine clasa de A++.
  • 90`: o spalare cu o durata totala de 90 de minute, ce se compune din spalare la 65°C, clatire, clatire finala la 65°C urmat de uscare. Desi producatorul il recomanda pentru incarcari delicat murdare, va face fata pentru rest recent de murdarie in cantitate normala, mare. Are un consum energetic de 1.15 kWh si 11.5 litri de apa.
  • Rapid: un mini program de 30 de minute si spalare la 45°C. Programele aceste scurte nu au ciclu de uscare, insa in cele doar 30 de minute se efectueaza o spalare la 45°C, clatire la 50°C si clatire la 55°C. Are un consum de 0.75 kWh si 11 litri de apa.

 

ALTE REVIEW-URI SI DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

 

Programele sunt cele tipice Hansa, cu alte temperaturi de spalare decat cele „consacrate”, la care se adauga cele doua extra-optiuni:

Incarcare la jumate: este foarte cautat, caci nu mai trebuie sa steptati ca masina sa fie plin sa porniti un program de spalre, caci activand aceasta functie, aparatul va reduce consumul de apa deci scade si consumul energetic, insa programul in sine va fi la fel.
Pornire programabila: avem un simplu buton pentru a putea alege intervalul de 3-6-9-12 de ore.

As mai vrea sa am ce sa am de zis despre acest model, insa este unul foarte simplu, si tocmai din aceasta cauza de multe ori este foarte ieftin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *