Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM636EH de 14 seturi

Hansa ZIM636EH de 14 seturi
4 (80%) 1 vote

zim636ehMasina de spalat vase Hansa ZIM636EH este un model complet incorporabil, cu o capacitate mare de incarcare, respectiv 14 seturi. Ca si eficienta energetica, este de clasa A , ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de 12.5 litri de apa si 1.04 kWh de energie electrica. Fiind un model cu capacitate foarte mare functia cea mai importanta, incarcarea la jumate este prezent! In rest dispune de 6 programe de spalare, pe care le detaliem mai jos.

 

ALTE DETALII TEHNICE APAR SI AICI

 

Cele 6 programe de spalare la Hansa ZIM636EH alaturi de durata, si consum :

Intensiv: spalarea intensiva dedicat vaselor si oalelor cu grad ridicat de murdarie, cu spalare la 65°C, deci nerecomandat pentru paharele sensibile la temperaturi si presiuni mari. Programul in sine e mult mai complex, caci este format dint prespalare, spalare la 50°C, spalare la 65°C, clatire, clatire , clatire la 55°C, uscare. Evident consuma cel mai mult in comparatie cu celelalte programe, caci in cei 140 de minute are nevoie de 19 litri de apa si 1.45 kWh de energie electrica,
Mixt: pentru articole cu murdarie normala, o spalare la 55°C, si clatire la 60°C. Durata totala a programului este de 160 de minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.25 kWh de energie electrica.
Eco: programul cel mai ecologic din punct de vedere a consumului, deci o spalare la temperatura mai joasa, respectiv 50°C.
Durata va fi de 170 de minute, cu un consum de 12.5 litri de apa si 1.04 kWh de energie electrica.
Pahare: spalarea delicata la 40°C in special pentru pahare, portelanuri care sunt mai sensibile la temperaturi ridicate. Are un consum de 15 litri de apa si 0.85 kWh de energie electrica.
Exress😮 spalare de doar 60 de minute, caci dupa o spalare la 50°C, urmeaza unul la 60°C, clatire la 55°C, si uscare. consuma doar 10 litri de apa si 1 kWh de energie electrica.
Scurt: o spalare de doar 40 de minute la 40°C si clatire la 45°C, fara uscare. Evident are un consum mic de energie, de doar 0.6 kWh si 11.5 litri de apa.

Deoarece Hansa ZIM636EH este un model cu capacitate mare, ar fi fost binevenit si „programul” prespalre.
Ca si extra-optiuni avem cel mai important: incarcare la jumate, deci nu mai trebuie sa asteptam ca amsina sa fie plina, ca sa dam drumul la un program, si pe langa acesta economisim si energie dar si apa.
Programarea intarziata este si ea prezenta, cu 3 intervale de timp predefinite de 3/6/9 ore.
ZIM 636 EH nu este un model de top, dar sa nu uitam nici faptul ca la pretul cu care poate fi achizitionat nu prea gasim alte modele cu capacitate de 14 seturi!

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *