Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM676H de 12 seturi si 6 programe de spalare

Hansa ZIM676H de 12 seturi si 6 programe de spalare
3.3 (65%) 4 votes

Masina de spalat vase Hansa ZIM676H este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 12 seturi la cei 60 de cm latime pe care o are, dispunand de 6 programe de spalare, extra-optiuniea cea mai importanta, si anume incarcare la jumate, insa din pacate pentru acest model, precum si toata familia Hansa, nu se gasesc date oficiale de la producatori, deci oamenii sunt mai reticienti.

 

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Cele 6 programe de spalare la Hansa ZIM676H , alaturi de durata, consum si temepratura de spalare:

Intensiv: program pentru grad ridicat de murdarie, insa spalarea se efectueaza la 60°C si nu la 70°C, cum este de obicei la alte marci. Insa prespalarea se efectueaza deja cu apa la temperatura de 50°C, astfel reuseste sa obtina vase curate la sfarsitul programului. Are o durata de 160 de minute, timp in care consuma 18.5 litri de apa si 1.5 kWh de energie electrica.
Zilnic: pentru spalarile zilnice, cu grad normal de murdarie, care se compune de prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire si clatire finala la 65°C. Are o durata de 180 de minute, cu 15 litri de apa consumati alaturi de 1.25 kWh de energie electrica.
Eco: programul cel mai economic din punct de vedere a consumului, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Va spala la 45°C si va clati la 65°C. Datorita spalarii la temperatura joasa, are un consum energetic de 0.91 kWh, cu care reuseste sa obtina o clasificare energetica de A++.
Pahare: un program delicat, cu spalare la o presiune mica, si la 40°C. In cele doua ore va consuma 14.5 litri de apa i 0.85 kwh de energie electrica.
90`: un program destul de scurt, de 90 de minute, care consta din prespalare la 50°C, spalare la 60°C, si clatire la 60°C. Daca avem rest recent de murdarie, acest program este cel mai ideal.
Scurt: un program de 40 de minute, cu o spalare la 45°C, urmad de o clatire si clatire finala la 55°C. Nu are ciclu de uscare, insa acest lucru este evident la aceste tipuri de programe. Are un consum de 11.5 litri de apa si 0.75 kWh de energie electrica.

Hansa ZIM676H dispune si de cea mai importanta extra-optiune la o masina de spalat vase, si anume incarcare la jumate. Masina va spala la aceasi temperatura, si va avea aceasi durata, insa va consuma mai putina apa, deci si electricitate.
Fiind un model mai simplu, mai avem optiunea de programare intarziata, pe trei intervale predefinite de timp: 3/6/9 ore.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *