Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM688EH mai mult decat pare

Hansa ZIM688EH mai mult decat pare
5 (100%) 1 vote

hansa-zim688ehProbabil ca multi nici nu au auzit de masinile de spalat vase Hansa, insa de multe ori specificatiile tehnice ale acestor modele depasesc alte marci, si asta la un pret accesibil. Asa este si Hansa ZIM688EH, care la capacitatea mare de incarcare de 14 seturi, reuseste un consum de doar 10.9 litri de apa si 0.93 kWh de energie electrica, deci clasa A++, insa la fel de important este numarul mare de programe de spalare, avand si una cu senzori, si extra-optiunile folositoare precum incarcare la jumate.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI PARERI POT SA APARA SI AICI

 

Cele 8 programe de spalare alaturi de consum si durata la incorporabilul Hansa ZIM688EH:

Auto: programul comandat de sensori, insa ca si la alte modele Hansa, timpul de spalare este fix, si va varia doar temperatura de spalare si consumul de apa. Temperatura de spalare va varia intre 45-55°C, cu un consum de 8.4-12.7 litri de apa si de 0.9-1.3 kWh de energie electrica. Durata programului este fixa, de 150 minute.
Intensiv: o spalare intensiva, cu o presiune a apei ridicata, la temperatura de 65°C. Ca si la orice producator, acest program este un mare consumator, caci are nevoie de 18 litri de apa si 1.6 kWh de energie electrica.
Zilnic: o spalare la 55°C, cu consum de 14 litri de apa si 1.3 kWh de energie. Durata totala a programului este de 185 de minute. Este ideal pentru majoritatea cazurilor, cand nu avem vase si oale cu grad ridicat de murdarie.
Eco: programul dupa case se obtine si clasificarea la eficienta energetica (a++ in cazul nostru), care pentru a obtine un consum mic de enegie spala la doar 45°C. Durata programului este de 195 de minute.
Delicat: o spalare delicata pentru articolele sensibile la temperaturi inalte, se va utiliza apa la doar 45°C, in cantitate de 14 litri.
Experss 60: un program cu spalare la 60°C, si o durata totala de 60 de minute. Are un consum de 10.5 litri de apa, si deoarece spala la temperatura destul de mare consumul energetic este de 1.15 kWh .
Scurt 40: un program scurt de 40 de minute cu spalare la 40°C.
Prespalare: programul de nelipsit la o masina de spalat vase, pentru a inmuia resturile uscate, sau a da o prespalare seara, ca murdaria sa nu se usuce pana a doua zi. Va folosi doar 4 litri de apa in cei 8 minute, iar deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este de doar 0.01 kWh.

Hansa ZIM688EH are deci destule programe de spalare, iar pentru o flexibilitate si mai mare, are si extra-optiuni care ne pot ajuta in cazuri speciale.
Avem optiunea de incarcare la jumate care reduce consumul de apa si energie, insa selectabil be cos. Deci spalarea se va face pe un singur cos, cel selectat.
Clatire suplimentara: la program se va adauga inca un ciclu de clatire, pentru a obtine rezultate finale si mai bune.
Extra-dry: daca avem nevoie la sfarsitul programului o uscare si mai buna, temperatura apei la ultima clatire va fi mai mare. Evident acesta va creste consumul energetic.
Programare intarziata: avem si aceasta posibilitate, ca masina sa inceapa programul intr-un interval de timp de 1-24 de ore.

Nu are nicio legatura cu spalarea, insa acest model fiind complet incorporabil are si lumina pe podea, adica o lumina proiectata pe podea ne informeaza daca masina spala sau a terminat vreun program.

Chiar daca aceasta marca nu e prea cunoscut la noi, Hansa ZIM688EH este un model foarte reusit, si pretul acestuia este una chiar foarte buna.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

Salvează

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *