Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZIM689EH cu 9 programe de spalare

Hansa ZIM689EH cu 9 programe de spalare
5 (100%) 1 vote

hansa-zim689ehMaisna de spalat vase Hansa ZIM689EH are o capacitate mare de 14 seturi, si totusi reuseste sa fie destul de eficient din punct de vedere a consumului, asta arata si clasificarea lui A++. Si daca am crede ca asta este tot, acest model are nu mai putin de 9 programe de spalare, dar si cateva extra-optiuni. Totodata este destul de silentios, caci are un nivel de zgomot de 43 dB!


VEZI AICI CEA MAI BUNA OFERTA LA ACEST MODEL

 

Cele 9 programe de spalare alaturi de consum la Hansa ZIM689EH:

Auto: program care ajusteaza temperatura de spalare si cantitatea de apa folosita in functie de gradul de murdarie detectat de senzorul de turbiditate. Durata programului este fix, respectiv 150 de minute, insa temperatura apei va varia intre 45-55°C, cu un consum de 8.4-12.7 litri de apa, deci si consumul energetic va varia intre 0.9-1.3 kWh.
Intensiv: programul ideal pentru vase si oale cu multa murdarie ramasa, sau rest uscat, caci se spala la 65°C, durata totala a programului fiind de 175 minute. Va consuma nu mai putin de 18 litri de apa si 1.6 kwh de energie electrica.
Zilnic: pentru nivel normal de murdarie, o spalare la 55°C, folosind in total 18 litri de apa si 1.6 kWh de energie electrica pe parcursul a celor 175 de minute.
Eco: programul cel mai economic din punct de vedere a consumului, caci va folosi doar 10.5 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica. Evident se va spala la temperatura mai scazuta, respectiv 45°C, si pe o perioda destul de lunga, 185 minute.
Delicat: program pentru articolele sensibile la temperaturi inalte, si nu foarte murdare, deci o spalare la doar 45°C, cu un consum de 14 litri de apa si 0.87 kWh de energie electrica. Durata totala a programului este de 115 minute.
Express 60: probabil va fi unul din cele mai folosite programe, caci durata acestuia este de 60 de minute, si se spala la 60°C. Are un consum de 10.5 litri de apa si 1.15 kWh de energie electrica.
Scurt: program scurt de 40 de minute, si spalare la 40°C.
Prespalare: prespalare timp de 8 minute cu o cantitate de 4 litri de apa.
Party: inca nu e clar de ce au denumit-o asa, este o spalare la 30°C, timp de 27 de minute. Insa are un consum de 11.5 litri de apa.

Si deoarece nu este un model „de baza”, Hansa ZIM689EH are lumina proiectata pe podea care ne informeaza despre starea aparatului. Totodata afisajul este destul de mare, avem toate informatiile necesare la selectarea programului (nume, durata si temperatura de spalare), putem selecta limbi, si extra-optiuni precum programare intarziata, sau optiunea de tablete multifunctionale.
Totodata informatiile despre acest model, dar si cel 688 sunt diferite, caci site-ul hansa rusia ii ofera eficenta energetica de A+++. La noi este doar A++.

 

 

ALTE DETALII TEHNICE SI OPINII POT APAREA SI AICI

 

 

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *