Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZWM 627 IEB si Hansa ZWM 627 WEB cu 14 seturi si 7 programe de spalare

Hansa ZWM 627 IEB si Hansa ZWM 627 WEB cu 14 seturi si 7 programe de spalare
3.7 (73.33%) 6 vote[s]

Masinile de spalt vase Hansa ZWM 627 WEB respectiv cel IEB sunt doua modele complet identice din punct de vedere a functionalitatii, a programelor de spalare, dar si a consumului, singura difierenta intre cele doua fiind culoarea lor. WEB este modelul pe alb, iari IEB este modelul pe inox. Asa cum suntem obisnuiti, modelul pe inox este mai scump, insa acest lucru este valabil la orice alt producator.
Cele doua modele ofera 7 programe de spalare, insa ele sunt putin diferite fata de alti producatori, si aici ma refere mai ales la temperaturile de spalare.

 

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL MODELULUI PE ALB

 

Programele de spalare la Hansa ZWM 627 IEB si Hansa ZWM 627 WEB, alaturi de durata, consum si temperaturi:

Auto: programul cu selectarea automata a parametrilor de spalare, fiind recomandat pentru rest mediu si rest ridicat de murdarie. Durata programului este fixa, de 150 de minute, insa spalarea se va efectua cu apa la o temperatura cuprinsa intre 45 si 55°C, si se va consuma intre 10 si 15 litri de apa. Consumul energetic va fi cuprins intre 0.9 si 1.5 kWh. Asa cum ati putu observa, temperatura de spalare se modifica intr-un interval mlt mai mic fata de alti producatori, si totodata durata totala a programului este fixa.

Intensiv: este cel mai eficient program in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, si murdarie uscata. Temperatura de spalare va fi de 62°C, si deoarece consuma nu mai putin de 17 litri de apa in cei 175 minute, are si un consum energetic ridicat, de 1.6 kwh. Este cel mai complex program, caci se compune din prespalre la 50°C, spalare, doua cicluri de clatiri si clatire finala la 65°C.

Normal: pentru rest normal de murdarie, insa care nu sunt uscate. Ciclul de spalare se efectueaza la 55°C, si va consuma in total 14 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica. Durata programului este de 185 de minute.

Eco: programul cel mai economic din punct de vedere a consumului energetic, care poate spala vase cu grad mediu de murdarie. Hansa ZWM 627 IEB si WEB va spala la 45°C (deci nu 50°C, cum o fac majoritatea competitorilor) si in acest fel obtin un consum de doar 0.93 kWh de energie pe langa cei 10 litri de apa. Programul va rula timp de 195 de minute. Cu aceste valori, cele doua modele au obtinut clasa de eficienta energetica de A++.

Sticla: sau programul delicat pentru pahare, fiind o spalare la 40°C. Programul ruleaza timp de 115 minute, timp in care consuma 14 litri de apa si 0.87 kWh de energie.

90 min: asa cum zice si numele, dureaza doar 90 de minute, si este recomandat pentru rest scazut de murdarie. Deoarece este compus dintr-un ciclu de spalare la 65°C, urmat de o clatire si o clatire finala tot la 65°C, va reusi sa obtine rezultate exceptinale in cele mai multe cazuri. Trebuie mentionat faptul ca acest program nu are ciclu de uscare! Acesta consuma 12.5 litri de apa si 1.35 kWh de energie.

Scurt: program scurt, de 60 de minute si spalare la 45°C.

 

AICI APAR SI ALTE REVIEW-URI DESPRE MODELUL PE INOX

 

Hansa ZWM 627 IEB si Hansa ZWM 627 WEB au multe programe de spalare, insa ele sunt total diferite fata de alti producatori, ceea ce nu e neaparat un lucru rau 🙂

Pe langa cele 7 prorame de spalare, apare si optiunea de Incarcare la jumate, sau spalare in doua zone. La Hansa acesta se face prin alegerea cosului incarcat, pe care se va efectua spalarea.
Totodata, deoarece sunt modele indenpendent, este prezent si optiunea de blocare taste, avem afisaj destul de mare, pe care vedem scris programul care ruleaza, timpul pana la sfarsitul programului, eventualele atentionare, sau timpul ramas pana la inceperea programului, caci are si aceast optiune.

Hansa ZWM 627 IEB si Hansa ZWM 627 WEB sunt doua modele independente cu capacitate mare, de 14 seturi si un numar mare de programe, care poate fi ideal pentru unii, insa pretul mic fata de competitori e principalul atu in cazul lor.

 

VEZI AICI TOATA GAMA DE MODELE HANSA INDEPENDENTE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *