Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZWM 654WH un model simplu si ieftin

Hansa ZWM 654WH un model simplu si ieftin
3 (60%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Hansa ZWM 654WH este in primul si in primul rand un model destul de ieftin pentru un model cu o capacitate de 12 seturi. Chiar daca nu are o eficienta energetica buna, caci are doar A+, are 5 programe de spalare bune si optiunea de incarcare la jumate.

Daca ai nevoie de un model cu programele standard, fara senzori si alte minunatii, acesta poate fi o alegere buna, mai ales daca pretul conteaza foarte mult.

 

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

 

Programele de spalare la Hansa ZWM 654WH, alaturi de durata, consum si temperatura apei in ciclul de spalare:

Intensiv. Spalarea la temperatura maxima a aparatului si o presiune ridicata, pentru a putea sa spele eficient incarcarile cu rest ridicat de murdarie. Temperatura apei in ciclul de spalare va fi de 65°C. Chiar daca este o temperatura un pic mai scazuta ca la alti producatori, este pana la urma un program destul de bun. Timpul total al programului intensiv va fi de 125 de minute, timp in care consuma 19.5 litri de apa si are un consum energetic de 1.36 kWh.
Normal. Ei bine, chiar daca in ciclul de spalare temperatura apei va fi de doar 55°C, deoarece clatirea finala se efectueaza la 65°C, si spalarea e precedata de o prespalare la 50°C, acest program va face fata chiar si incarcarilor cu rest ridicat de murdarie. Va rula timp de 160 de minute, si are un consum de 16 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
Eco. Programul care spala la 50°C, pentru a avea un consum energetic scazut, insa trebuie sa spele eficient incarcarile cu rest normal de murdarie. Are un consum de 12 litri de apa si 1.02 kwh consum energetic. Durata totala a programului este de 165 de minute, si cu aceste valori a obtinut doar eficienta de A+.
60`. Hansa ZWM 654WH are acest minunat program de o ora, care spala la 60°C, si va erusi sa obtina rezultate destul de bune in cazul incarcarilor cu rest recent de murdarie. Are un consum de 12 litri de apa si 0.95 kWh de energie electrica.
Rapid. Programul care e prea scurt ca sa fie si eficient :). Asa sunt aceste programe, care sunt scurte, insa nu au ciclu de uscare. Insa deoarece le place multora, il avem si la acest model.Dureaza doar 30 de minute, si are un consum energetic de  0.5 kWh, caci spala si clateste la 40°C.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Cam atat despre  Hansa ZWM 654WH, o masina de spalat vase independenta cu 5 programe si cu optiunea de incarcare a jumate. Panoul de control e putin aiurea caci ai 5 butoane pentru cele 5 programe si optiunea de incarcare la jumate. Adica daca alegi ultimul program, tre sa apesi ultimele doua butoane deodata, ultimul de fapt e cea de incarcare la jumate…. Nu e complicat, insa nici logic nu e.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *