Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZWM416SEH de 10 seturi si 6 programe de spalare

Hansa ZWM416SEH de 10 seturi si 6 programe de spalare
4 (80%) 1 vote[s]

Hansa ZWM416SEH este un model independent cu o latime de 45 de cm, adica ideal pentru cei care au deja mobila de bucatarie, si nu vor sa-l schimbe prea curand, sau pentru cei care puri si simplu nu au ce sa faca cu un model mare, de 15 seturi, si ar ocupa prea mult loc.
Chiar daca numele marcii ne duce cu gandul spre Germania, ei bine, electrocasnicele Hansa nu au nicio treaba cu aceasta tara 🙂 ZWM416SEH este un model destul de simplu, care ofera 6 programe de spalare, si extra-optiunea de incarcare la jumate. Nimic in plus, nimic in minus.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Hans ZWM416SEH, alaturi de temperaturile de spalare si consumurile aferente fiecaruia :

Normal – sau spalare zilnica, pentru incarcari cu rest normla de murdarie. Programul ruleaza 155 de minute, timp in care se efectueaza o prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire cu apa rece, clatire finala la 65°C si uscare. In tot acest timp se va consuma 13 litri de apa si va avea un consum energetic de 1.07 kWh
Intensiv – este recomndat de producator pentru spalarile cu rest ridicat de murdarie. Insa ea nu va spala la 70°C, cum majoritatea altor marci o fac in acest program ci la 60°C. Insa programul consta din prespalare la 50°C, spalare la 60°C, sou cicluri d eclatir cu apa rece si clatire finala la 65°C, fiind pana la urma eficient! Programul tine aproximativ 135 de minute, si consuma 16 litri de apa si are un consum de 1.3 kWh.
Pahare – sau delicat, pentru articole sensibile la temperaturi inalte, si care prezinta rest scazut de murdarie. Pentru a ocroti paharele delicate se va spala la doar 40°C.
Eco – Aceste sa compune din prespalare, spalare la 45°C si clatire la 65°C. Programul este desul de lung, de 3 ore, timp in care consuma doar 9 litri de apa si consumul energetic este de odar0.69 kWh. Aici trebuie sa mentionez faptul ca alti producatori in programul Eco spala la 50°C. Pentru aceste valori de consum, Hans ZWM416SEH obtine clasa de A++ la eficienta energetica.
90′ – o spalare de doar 90 de minute, insa ea se compune din spalare la 65°C, clatire la 60°C si clatire finala la 65°C. Este ideal chiar si pentru rest ridicat de murdarie, insa nu si uscata. Deoarece totul se executa la temperaturi ridicate, consumul energetic este de 1.1 kWh.
Prespalare– prepsalrea timp de 15 minute, cu 3.5 litri de apa.

Hans ZWM416SEH este cam atat, la care se poate adauga faptul ca are incarcare la jumate (ceea ce nu e rau deloc), chiar daca este un model de slim, de 10 seturi.
Daca doriti un astfel de aparat, insa pe alb, este disponibil sub numele de ZWM416WEH – cu exact aceasi specificatii tehnice.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

One Response to Hansa ZWM416SEH de 10 seturi si 6 programe de spalare

  1. Pingback: Specificatii Hansa ZWM416WEH | Masina de spalat vase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *