Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZWM426ESH sau ZWM 426ESH specificatii

Hansa ZWM426ESH sau ZWM 426ESH specificatii
4 (80%) 1 vote[s]

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat vase independente slim (adica sa incape in spatiul si asa foarte mic pe care o aveti) de doar 45 de cm latime, probabil ati vazut pe un site care vinde electrocasnice acest model, si doriti mai multe detalii.

Din pacate datele sunt eronate cam peste tot, de aceea incercam noi sa va detaliem fiecare model in parte asa cum este. Hansa ZWM426ESH este un model cu capacitate de incarcare de 10 seturi, 45 cm latime, insa are 6 programe de spalare si nu 7, asa cum apare in cele mai multe locuri.

 

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA PAARA SIAICI

 

 

Programele de spalare la Hansa ZWM426ESH, alaturi de durata, si consumul fiecaruia:

Intensiv – recomandat pentru vase si articole foarte murdare. Insa temperatura in ciclul de spalare va fi de 60°C si nu 70°C, cum este la majoritatea producatorilor. Insa programul este complex, consta dintr-o prespalare la 50°C, splaare la 60°C, doua cicluri de clatiri si clatire finala la 70°C. Programul va rula timp de 165 de minute, si va consuma 16.5 litri de apa si are un consum energetic de 1.4 kWh.
Normal – sau zilnic, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Este destul de asemanator ca precedentul, insa la fiecare ciclu temepratura apei va fi mai mica cu 5°C. Programul normal va rula timp de 175 de minute, timp in care va executa o prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire si clatire finala la 65°C, urmat de uscare. In tot acest itmp va consuma 13 litri de apa si are un consum energetic de 1.1 kWh.
Eco – acel program, al carui consum este luat in considerare la obtinerea clasei de eficienta energetica. Hamsa ZWM426ESH insa spala la 45°C, pentru ca sa obtine cumva o clasa cat mai buna. Cu consumul de 0.74kWh sui 9 litri de apa, in cele 190 de minute, obtine clasa de A++.
Pahare – glass, sau delicat, pentru articole cu rest redus de murdarie, si care sunt sensibile la temperaturi si presiuni inalte al apei. Programul consta dintr-o prespalare la temperatura de admisie, spalare la 40°C, clatire si clatire finala la 60°C, urmat de ciclul de uscare. Tot aces proces dureaza 125 de minute, si va consuma 13.5 litri de apa si are un consum energetic de 0.75 kWh.
90 min – este un program destul de scurt, insa cu spalare la 65°C, fiind foarte eficient in cazul incarcarilor cu rest recent de murdarie. Uscarea nu va fi cea mai eficienta, insa acest program cu siguranta va fi folosit foarte des.
Rapid – in cele 30 de minute, acesta va executa o spalare la 45°C, clatire la 50°C, clatire la 55°C.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Hansa ZWM426ESH nu este un model foarte smart, insa si pretul acestuia este unul destul de accesibil. Chiar daca e un model slim, are extra-optiunea de incarcare la jumate, deci poate fi rulat un program de spalare zilnic, sau chiar dupa masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *