Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZWM476WEH cu 6 programe de spalare

Hansa ZWM476WEH cu 6 programe de spalare
5 (100%) 1 vote

Masina de spalat vase Hansa ZWM476WEH este un model independent, cu capacitade de 10 seturi, deci o latime de 45 de cm. Este un model destul de ieftin, care ofera 6 programe de spalare si extra-optiunea de incarcare la jumate, care este destul de cautat. Asa cum e valabil la electrocasnicele Hansa, manuale de utilizare lipsesc cu desavarsire, de aceea in cele ce urmeaza voi detalia programele de spalare al acestui model.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

Cele 6 programe de spalare alaturi de durata, cosnum si temperatura de spalare la Hansa ZWM476WEH:

Intensiv: program pentru vase foarte murdare si cu resturi de murdare uscate, caci se compune din prespalare la 50°C, spalare la 65°C, doua cilcuri de clatire cu temperatura apei de admisie, si clatire finala la 55°C. Va consuma in cei 130 de minute de functionare 16 litri de apa si 1.2 kWh de nergie electrica.
Normal: pentru resturi de mancare in cantitate normala, care prespala la 45°C, spala la 55°C, si clateste la 60°C. Consuma 13 litri de apa alaturi de 1 kWh de energie in cei 155 de minute de functionare.
Eco: deoarece are o eficienta energetica de A+, nu este chiar economic, dar este cel mai eficient din punct de vedere a consumului, caci va consuma doar 9 litri de apa si 0.8 kWh de energie. Cum este normal la aceste tipuri de programe, este destul de lung, respectiv 165 de minute.
Delicat: pentru vase de sticla, portelanuri cu murdarie putina, caci in ciclul de spalare temperatura apei este de doar 40°C, exact pentru a ocroti aceste tipuri de articole. Consuma 13 litri de apa si 0.7 kWh de energie in cei 110 de minute de functionare.
Express: desi are o durata de doar 60 de minute, deoarece prespala la 50°C, dupa care urmeaza spalarea la 62°C si clatire la 55°C, va oferi rezultate bune de spalare. Insa uscarea nu e chiar asa de efienta. Consuma 9 litri de apa si 0.85 kWh de energie electrica. Sincer nu stiu de ce a fost ales temperatura de 62°C fix, caci de obicei ea este de 65 sau 60°C, probabil pentru a avea cat mai multe temperaturi de spalare, care sa apara la specificatii tehnice.
Prespalare: sau inmuiere, cu 3.5 litri de apa timp de 8 minute. Cu acesta putem preveni uscarea resturilor.

Panoul de comanda la Hansa ZWM476WEH este unul simplus, caci prea multe butoane nu avem, dar avem Incarcare la jumate, optiune care ne va ajuta sa economisim apa si energie, si sa rulam un program , cand masina nu este umpluta la capacitatea maxima.

 

AICI APAR MULTE OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *