Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Programe si consumuri la Hansa ZIM 426EH

Programe si consumuri la Hansa ZIM 426EH
4 (80%) 2 vote[s]

Desi nu sunt mare fan al electrocasnicelor Hansa, deoarece numele te ruce cu gandul la un aparat German, acestia nu au nimic in comun cu vestul Europei, deoarece se comercializeaza si in Romania, si informatii sunt putine sau deloc, vori incerca sa detaliez cat se poate de amanuntit acest Hansa ZIM 426EH. Vorbim despre un model complet incorporabil, cu o latime de 45 de cm, si o capacitate de incarcare de 10 seturi. Avand o eficienta energetica de A++ si 6 programe de spalare, si mai ales un pret relativ mic, pentru multi va fi o alegere reusita.

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata acestora, temperaturile de spalare si consum la masina de spalat vase Hansa ZIM 426EH :

 

Spalare Intensiva: asa cum ii zice si numele, este o spalare la o temperatura si presiune a apei ridicata. Insa in ciclul de spalare aparatul va spala la 60 °C si nu la 70°C, asa cum se intampla de obicei la majoritatea producatorilor. Programul ruleaza timp de 165 de minute, timp in care se executa o prespalare la 50°C, spalarea la 60°C, doua clatiri cu apa rece, si clatire finala la 70°C! Programul va consuma 16.5 litri de apa si are un consum energetic de 1.4 kWh.
Normal: pentru incarcarile zilnice, cu rest normal de murdarie. Acest program este compus din prespalare la 45 °C, spalare la 55 °C, clatire si clatire finala la 65°C. Va dura 175 de minute, timp in care va consuma 13 litri de apa, iar consumul energetic va fi de 1.1 kWh.
Eco: pentru rest normal de murdarie, cu un consum scazut de energie. Acest program este luat in calcul la calcularea clasei de eficienta energetica. Este compus din prespalare, spalare la 45°C, clatire la 65°C. Va consuma 9 litri de apa in cele 190 de minute, si are un consum energetic de 0.74kWh. Cu aceste valori, Hansa ZIM 426EH obtine clasa de A++.
Pahare: un program cu spalare la doar 40°C, pentru a ocroti articolele sensibile la temperaturi inalte. Programul ruleaza timp de 2 ore, si va consuma 13.5 litri de apa, insa deoarece spala la temperatura joasa, consumul energetic este de doar 0.75 kWh.
90′: un program relativ scurt, de 90 de minute, insa deoarece spala la 65°C, slateste si clatirea finala se executa la 65°C, este ideal pentru rest recent de murdarie.
Scurt: in 30 de minute se vor executa o spalare la 45°C, clatire la 50°C, clatire finala la 55°C. Programul nu are ciclu de uscare, insa pentru aceste tipuri de programe este ceva absolut normal.

 

ALTE DETALII SI PARERI POT SA APARA SI AICI

 

Asa zisele extra-optiuni la Hansa ZIM 426EH :

Incarcare la jumate – putem rula programele, chiar si cand avem incarcat doar 4-5 seturi. Masina va spala la aceasi temperatura si presiune, insa va folosi apa mai putina, deci si consum energetic mai mic.
3 in 1: cand folosim detergent de acest tip.

One Response to Programe si consumuri la Hansa ZIM 426EH

  1. Trestianu Raluca says:

    Buna ziua, as dori sa stiu are optiuni Maxi space 3, sistem up&down? iar display sau led este acelasi lucru? oscilez intre acest model si zim 476EH. Ce imi sugerati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *