Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Specificatii Hansa ZWM416WEH

Specificatii Hansa ZWM416WEH
4 (80%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Hansa ZWM416WEH este un model independent cu o latime de 45 de cm, fiind ideal pentru cei care au deja mobila de bucatarie in care nu se poate incorpora un astfel de aparat electrocasnic, sunt putini membri in familie, sau nu prea se mananca acasa, ori nu au loc mai mare, pentru un model lat, de 60 de cm.
Acest model are 6 programe de spalare, o eficienta energetica de A++, si o extra-optiune, insa

 

aceea este cea mai importanta: incarcare la jumate.

 

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Programele de spalare la masina de spalat vase Hansa ZWM416WEH :

Normal – sau spalare zilnica, pentru incarcari cu rest normla de murdarie. Programul ruleaza 155 de minute, timp in care se efectueaza o prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire cu apa rece, clatire finala la 65°C si uscare. In tot acest timp se va consuma 13 litri de apa si va avea un consum energetic de 1.07 kWh
Intensiv – recomandat de producator pentru rest ridicat de murdarie, chiar si murdarie uscata. Insa in comparatie cu alti producatori, care folosesc apa la 70°C in acest program, in cazul de fata (ceva generic pentru Hansa) ZWM416WEH va volosi in ciclul de spalare apa la temperatura de 60°C. In cele 135 de minute de rulare, se va executa o prespalre la 50°C, spalarea la 60°C doua clatiri cu apa rece, clatire finala la 65°C si uscare. Va consuma 16 litri de apa si are un consum enrgetic de 1.3 kWh.
Pahare – sau spalare delicata la o presiune si temperatura scazuta, pentru articole sensibile la temperaturi si presiuni inalte. Va spala la 40°C si clatirea finala va fi la 60°C, tocmai din aceasta cauza. Articolele spalate cu acest program trebuie sa prezinte rest scazut de murdarie.
Eco – am vazut reclama mare pe cateva site-uri ca acest model iti va economisi o gramada de bani, pentru ca are eficienta energetica de A++. Insa se compara cu o masina de clasa A, dar masini de spalat vase cu clasa de energie A nu se mai gasesc de mult. totodata programul Eco va spala la 45°C si nu la 50°C, asa cum o fac alti producatori.
Programul va rula timp de 185 de minute, va consuma 9 litri de apa si are un consum energetic de 0.69 kWh.
90′ – un program scurt, insa va face minuni cu rest recent de murdarie, chiar si in cantitati mari. Hansa ZWM416WEH va executa o spalare la 65°C, o clatire la 60°C si clatire finala la 60°C. Consumul de apa va fi de 10.5 litri de apa, iar cel energetic de 1.1 kWh. Mai mult ca sigur, acesta va fi programul preferat de Dvs!
Prespalare – sau clatire timp de 15 minute, cu apa la temperatura de admisie. Ideal pentru a inmuia resturile uscate, sau pentru a preveni uscarea resturilor, cand o perioada de timp nu se va rula un program normal de spalare.

 

Hansa ZWM416WEH are si o extra-optiune, si anume: incarcare la jumate. Chiar si la modele cu o latime mai mica, deci o capacitate de incarcare de maxim 11 seturi ar trebui sa fie un musai, nu toti producatorii sunt interesati de prezenta ei la modelel lor.
Spalarea se va efectua toate cele trei nivele, insa se va consuma mai putina apa, deci dsi energie electrica. Pentru a avea acesi rezultate de spalare si uscare, cand folositi aceasta optiune, sa nu incarcati mai mult de 5 seturi in aparat!

 

VEZI AICI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Daca in bucataria Dvs ar arata mai bine o masina de spalat vase pe argintiu, atunci acest model este disponibil si pe argintiu, insa sub numele de ZWM416SEH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *