Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hansa ZWM 476 WH cu capacitate de 10 seturi

Hansa ZWM 476 WH cu capacitate de 10 seturi
5 (100%) 1 vote

hansa476Desi la noi nu prea se stie multe lucruri despre marca Hansa, acest brand este special creat si destinat tarilor din Europa de Est de catre binecunoscutul brand Amica.
Hansa ZWM 476WEH este o masina de spalat vase sine statatoare de doar 45 cm in latime si cu o capacitate de 10 seturi.

Desi la cele mai multe MSV (la acest pret) nu prea exista functia de Incarcare la jumate, ZWM476WEH ofera acest lucru, astfel nu trebuie sa asteptati ca masina sa fie plin cu farfurii si vesele pentru a putea porni un program. Totodata functia de incarcare la jumate foloseste mai putina apa, curent si detergent.

Nefiind prea multe informatii despre acest model, vom incerca sa va oferim cat mai multe detalii tehnice despre ZWM476WEH.

VEZI CEL MAI BUN PRET ACTUAL

6 programe de spalare si 5 temperaturi de spalare bine gandite, te vor ajuta ca farfuriile sa fie curate:
Prespalare
Spalare intensiva la 65°C
Spalare Express la 60 °C si care tine 60 de minute
Spalare delicata la 40°C
Spalare Zilnica la 55°C
Spalare Eco la 50 °C

Este important si faptul ca acest model nu afiseaza timpul ramas din program (doar faza in care se afla ciclul de spalare), si nu are nici optiunea de Programare intarziata, insa deobicei aceasta optiune nu prea este folosita de utilizatorii aparatelor.

Doar 4 butoane simple (Pornire, Start/Pauza, incarcare la jumate, si selectorul de Program) ajuta si pe cei mai neindemanatici la electronice sa-l foloseasca cu usurinte.

Si o alta caracteristica forte a masini de spalat vase Hansa ZWM 476WH : 3 cosuri, in loc de doua (evident, numai asa au reusit sa obtina o MSV de 10 seturi la 45 de cm latime).

Si daca incercati sa cautati manual de utilizare, sau orice fel de manual pentru aparatele Hansa, aveti ghinion mare, doarece suportul este una egal cu 0.

VEZI CEL MAI BUN PRET ACTUAL

Salvează

Salvează

2 Responses to Hansa ZWM 476 WH cu capacitate de 10 seturi

 1. neagu says:

  buna ziua,
  masina de vase nu arunca pastila tot timpul din dispozitiv . rog ,sa imi spuna cineva cate ceva despre aceasta masina.
  multumesc…..

  • MSV says:

   Mai multe marci au probleme cu pastilele tip 5in1 care sunt destul de mari si blocheaza usita. Daca nu e cazul Dvs, apelati la service.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *