Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ZWM 606IH complet inox de la Hansa

ZWM 606IH complet inox de la Hansa
3.8 (76%) 5 votes

Hansa ZWM 606IHZWM 606IH de la Hansa este modelul independent complet din inox, care are o capacitate de incarcare de 12 seturi la cei 60 de cm latime, o eficienta energetica de A+, 6 programe de spalare si functii speciale precum Incarcare la jumate.
Ca si la celelalte modele Hansa, descrierile si opiniile lipsesc cu desavarsire, si probabil nu prea gasiti manuale la el in cele ce urmeaza detaliem un pic programele de spalare si consumul de apa/curent fiecaruia.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 6 programe de spalare la Hansa ZWM 606IH:

Intensiv : o spalare intensiva la 65°C, fiind cel mai complex program, si evident consuma multa apa: 19 litri alaturi de 1.6 kWh de energie, insa programul este destul de scurt pentru un program intensiv, de doar 145 de minute.
Normal: sau spalare zilnica, cu o durata de 160 de minute, 15 litri de apa consumati si 1.35 kWh de energie pentru o spalare la 55°C si clatire finala la 65°C.
Eco: programul care va spala timp de 170 de minute, insa are consum de apa de oar 12 litri si 1.02 kWh de energie. Splarea se efectueaza la 50°C – ceva specific pentru programele eco la orice producator.
Delicat: programul pentru pahare si portelanuri delicate, caci se spala la o temperatura destul de joasa, de 40°C, timp de 2 ore, folosindu-se 15 litri de apa si 0.85 kWh de energie.
1 ora: programul de 60 de minute, cu 10 litri de apa, si 1 kWh de energie consumati, spalarea se efectueaza la 60°C si clatirea finala la 55°C.
Rapid: programul rapid de 40 de minute, cu 11.5 litri de apa si 0.6 kWh de energie consumati, insa nu contine faza de uscare (ceva absolut normal pentru programele scurte)

Daca programele sunt cat-de-cat ok (ar fi fost bine si un program de prespalare), este foarte important ca are functia speciala de incarcare la jumate, care se poate folosi la oricare din cele 6 programe de spalare amintite mai sus. Astfel nu mai trebuie sa asteptati sa fie plin masina, alegeti aceasta optiune, si o sa le spele la acelasi temperatura si timp de spalare ca si programul normal. Insa va folosi mai putina apa, deci si consumul de energie electrica va fi mic.
Programarea intarziata este si ea posibila la 3 intervale de timp predefinite de 3-6-9 ore!

 

CEL MAI BUN PRET CU TRANSPORT GRATUIT IL GASESTI AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *