Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ZWM 607IEH de 14 seturi

ZWM 607IEH de 14 seturi
4.3 (85%) 4 votes

Hansa ZWM 607IEHMasina de spalat vase Hansa ZWM 607IEH este unul dintre cele mai mari masini de spalat vase independente al acestui producator, respectiv cu o capacitate de incarcare de 14 seturi. Aceta ofera 7 programe de spalare, dintre care merita separat amintit cel Express de 60 de minute si care spala la 60°C, cu care putem obtine rezultate excelente intr-un timp foarte scurt. Ca si extra-optiuni avem incarcarea la jumate, insa specific producatorului: selectabil pe cosuri.

 

OPINII GASITI SI AICI DESPRE ACEST MODEL

 

Cele sapte programe de spalare la Hansa ZWM 607IEH alaturi de durata si consum:

Intensiv: programul de 140 de minute, care in ciclul de spalare foloseste apa de 65°C (cei mai multi producatori folosesc apa la 70°C), avand un consum de 19 litri de apa si 1.45 kWh de nergie electrica
Normal: pentru murdarie in cantitate normala, dar si uscata, caci programul are o durata de 160 de minute, spaland la 55°C, folosind in total 15 litri de apa si 1.35 kWh de energie.
Eco: deoarece are o eficienta energetica de A+, nu avem un consum foarte redus de energie, caci programul are o durata de 170 de minute, timp in care 12 litri de apa si 1.04 kWh de energie sunt folositi.
Delicat: pentru vase de sticla si portelan, cu murdarie putina, o spalare la 40°C. Durata totala a programului fiind de 120 de minute, un consum de 15 litri de apa si 0.85 kWh de energie
Express: un program genial, caci are o durata de doar 60 de minute, si se spala la 60°C, adica ideal pentru spalarile zilnice, cand nu avem si tigai foarte murdare sau cratite. Programul va folosi doar 10 litri de apa si 0.6 kWh de energie.
Rapid: programul scurt de 40 de minute si spalare la 40°C. Program pentru murdarie putina fara a avea ciclu de uscare.
Prespalare: sau cum spune producatorul inmuiere, cu o durata de 8 minute, si folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie. O masina cu capacitate mare precum Hansa ZWM 607IEH musai sa aiba astfel de program!

Si daca avem destule programe din care sa alegem la extra-optiuni ave doar una insa cea mai importanta: Incarcare la jumate! Deci incarcam doar una dintre cosuri, si nu mai asteptam ca resturile sa se usuce pe ele, pana cand masina va fi plina. Programul va utiliza mai putina apa, deci si consumul energetic scade consuderabil.
Daca dorim sa programam pentru spalare ulterioara, avem aceasta posibilitate in intervalul a 1-24 de ore.
Si era sa uit sa precizez faptul ca Hansa ZWM 607IEH are tava separata pentru tacamuri, sau cum regasiti in multe site-uri: 3 cosuri.
Desi nu are programe cu senzori, pretul mic poate fi un atu mare, cand dorim sa achiztionam o masina de spalat vase independenta cu capacitate de incarcare mare!

VEZI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *