Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint HSFO3T235WCX date tehnice corecte

Probabil doriti sa cumparati o masina de spalat vase independenta, si ati vazut acest Hotpoint HSFO3T235WCX, insa nu gasiti nicaieri date tehnice despre el. Ei bine, acesta este comercializat mai ales in Polonia, si de aici lipsa vreunei informatii despre el. Vorbim despre un model independent, cu o latime de 45 de cm, 8 programe de spalare, plus cea de autocuratare, si multe extra-optiuni.
Inca la inceput trebuie sa specific faptul ca vorbim de un model de top, cu specificatii tehnice foarte bune, cum ar fi eficienta energetica maxima de A+++, doua programe Automate, extra-optiuni precum Zone Wash 3D, si nu in ultimul rand ActiveEco, cea ce deschide usa aparatului la terminarea programului.

 

 

Citeste descreierea completa

Hotpoint HFP 4O22 WG C X cu nu mai putin de 10 programe de spalare

Masina de spalat vase Hotpoint HFP 4O22 WG C X este un model independent, cu o latime de 60 de cm si o capacitate de incarcare de 14 seturi, care ofera o eficienta energetica buna de A++, insa mult mai important este faptul ca are nu mai putin de 10 programe de spalare. Chiar daca una e cea de autocuratare, tot mai raman 9 din care sa alegem, daca vrem sa spalam vase, farfurii.

Citeste descreierea completa

Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X cu tehnologia Active Oxygen

Masina de spalat vase Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X este una din cele mai bune modele independente de pe piata in vara anului 2018.

Desi este un model cu o capacitate mare, de 14 seturi, are eficienta energetica maxima de A+++, ofera nu mai putin de 8 programe de spalare plus cea de auocuratare, si ofera extra-optiuni superbe precum 3D Zone Wash sau cea de Active Oxygen. Aceste optiuni se regasesc doar a modelele premium de la Hotpoint, iar cea de Active Oxygene este tehnologie brevetata de Hotpoint. daca cautati programele Auto, atunci o sa regasiti la acest model nu mai putin de 3 astfel de programe.

 

Citeste descreierea completa

Hotpoint HBC 3C24 F X cu trei programe automate

Masina de spalat vase Hotpoint HBC 3C24 F X este un model semi-incorporabil, adica o parte din panaoul de comanda va ramane vizibila dupa montarea frontului de bucatarie pe usa. Astfel se vede timpul ramas de lucru, programul care ruleaza dar si optiunile selectate. Totodata cele semi-incorporabile arata mult mai bine. Hotpoint HBC 3C24 F X are o capacitate de incarcare de 14 seturi, dispune de 7 programe de spalare, dintre care trei sunt cu detectarea nivelului de murdarie.
Daca cauti un model mare, cu eficienta energetica buna, atunci e bine sa vezi si programele pe care le ofera.

 

Citeste descreierea completa

Hotpoint LSTF 9M116 CL de 10 seturi si 2 programe automate

Masina de spalar vase Hotpoint LSTF 9M116 CL nu este cel mai avansat model din punct de vedere tehnologic, insa are deja doua programe Automate, nu mai putin de 9 programe de spalare, si cateva extra-optiuni folositoare. Avand o latime de doar 45 de cm, are o capacitate de incarcare maxima pentru aceasta latime, adica 10 seturi. Eficienta energetica ni e forte-ul lui, insa numarul foarte mare de programe si incarcaea la jumate il fac un model demn de luat in seama, daca il regasiti la o reducere considerabila.

Citeste descreierea completa

10 programe la Hotpoint Ariston HIO3O32WGC si eficienta energetica maxima

Masina de spalat vase Hotpoint Ariston HIO3O32WGC prezinta una din cele mai avansate modele al acestui producator de electrocasnice (asta in primavara anului 2018) deoarece are nu mai putin de 10 programe de spalare, din care trei cu autodetectarea nivelului de murdarie, eficienta energetica maxima de A+++ si extra-optiuni folositoare.
Chiar daca nu este un model ieftin, pentru un model cu o capacitate de incarcare de 14 seturi si consum de doar 0.83 kWh de energie electrica in programul Eco, pe langa celelalte aspecte tehnice raportul pret/specificatii tehnice este unul foarte bun.

 

 

Citeste descreierea completa

Hotpoint Ariston HBO3C21WX cu doua programe automate

Dace vrei o masina de spalat vase semi-incorporabila (adica sa se vada panoul de comanda si afisajul masini, iar restul sa fie acoperit), cu o capacitate de 14 seturi, si o eficienta energetica mijlocie, Hotpoint Ariston HBO3C21WX este una din cele mai bune optiuni in momentul de fata (vara 2018).
Acest model iti ofera 9 programe de spalare, din care doua automate, are optiunea Zone Wash, care foloseste duzele de stropire suplimentare de sub cosul inferior, si cele din tavanul masinii. Avand o eficienta energetica de A++, nu este cel mai scump model, dar nici nu o sa consume mult.

Citeste descreierea completa

Minunatul Hotpoint HFO3T222WG cu noua programe de spalare

Masina de spalat vase Hotpoint HFO3T222WG este una din cele mai bune masini de spalat vase indenpendente cu o capacitate de 14 seturi si o eficienta energetica de A++, daca ne uitam atat la pretul pe care il are, cat si la numarul de programe si optiuni pe care le ofera.
Daca cautati acest model pe site-ul oficial Hotpoint, nu e de gasit, caci acesta are o codificare total diferita 🙂 Trebuie mentionat deja la inceput, ca are si senzori, deci sunt prezente trei programe la care consumul de apa/curent respectiv durata de spalare poate varia in functie de nivel de incarcare si murdarie.

Citeste descreierea completa

Hotpoint HFC3B19X cu 5 programe de spalare si incarcare la jumate

Masina de spalat vase Hotpoint HFC3B19X este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si o latime de 60 de cm, care deoarece nu este un model foarte avansat, este la un pret destul de mic.
Are in total cinci programe de spalare, si 4 extra-optiuni, cu ajutorul carora putem reduce semnificativ consumul, sau putem atinge o uscare si mai eficienta.

 

Citeste descreierea completa

Hotpoint HIO 3T1239 W cu 9 programe din care doua automate

Masina de spalat vase Hotpoint HIO 3T1239 W este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 14 seturi, si o eficienta energetica de A++. Are un numar mare de programe, 9 la numar, dintre care doua sunt cu senzor, insa la care temperatura de spalare nu se modifica.

Citeste descreierea completa

Hotpoint Ariston LSTF 9H124 CL EU de 10 seturi cu 9 programe de spalare

Hotpoint Ariston LSTF 9H124 CL EU este un model slim, cu o latime de 45 de cm, complet incorporabil, avand nu mai putin de 10 programe de spalare (din care doua cu senzori) si trai extra-optiuni ajutatoare.
Deoarece in programul Eco consuma doar 9 litri de apa si 0.74 kWh de energie elecrica, acest model are o eficienta energetica ridicata, de A++.
Aceste date ati putut afla si de pe alte site-uri, mai ales de pe cele care comercializeaza acest mode, insa sa vedem programele de spalare, durata acestora, si consumul lor.

Citeste descreierea completa

Hotpoint LLD8M121X cu 8 programe si 4 extra optiuni

hotpoint-lld8m121xMasina de spalat vase Hotpoint LLD8M121X este un model semi-incorporabil cu o capacitate de incarcare de 14 seturi si o eficienta energetica de A++. Pana acum nu pare mare branza, insa din cele 8 programe de spalare avem 3 cu detectarea nivelului de murdarie, si mai mult, avem si program care spala la presiuni diferita in cele doua cosuri. Totodata dispune si de extra-optiuni folositoare cum ar fi incarcarea la jumate, extra uscare, sau scurtarea timpului de spalare.

Citeste descreierea completa

LSFB 7B019 EU cu 7 programe de spalare de la Hotpoint

Hotpoint Ariston LSFB 7B019 EUMasina de spalat vase LSFB 7B019 EU este un model destul de simplu al producatorului de electrocasnice Hotpoint-Ariston, caci nu are senzori de incarcare sau turbiditate, si afisaj electronic, insa are 7 programe de spalare si extra-optiunea de incarcare la jumate. Totodata spalarea ulterioara este posibila pe trei intervale de impi predefinite de 3/6/9 ore. Daca doriti o masina de spalat vase simpla, cu numar suficient de programe, iar restul nu prea conteaza, atunci acest model poate fi o alegere buna, mai ales ca are un pret destul de mic.

Citeste descreierea completa

11 programe de spalare si 3 extraoptiuni la Hotpoint LTF 11B116

Hotpoint LTF 11B116Inainte sa va detaliez specificatiile tehnice al masinii de spalat vase complet incorporabile Hotpoint LTF 11B116 fac o mica paranteza referitor la faptul ca degeaba cautati manual de utilizare la acest model sau date oficiale pe pagina producatorului caci nu o sa gasiti acest model. Totodata pe unele site-uri care le comercializeaza se specifica ca are o capacitate de 14 seturi, insa are doar 13. Trecand peste aceste lucruri, LTF 11B116 are 11 programe de spalare dintre care trei cu SensorControl, adica masina detecteaza nivelul de murdarie si ajusteaza timpul de spalare si consumul de apa, si 2 extraoptiuni care ne vor ajuta in unele cazuri.

Citeste descreierea completa

Modelul slim Hotpoint LSTF 7B019 cu 7 programe de spalare

Hotpoint LSTF 7B019Hotpoint LSTF 7B019 este un model ideal pentru cei care nu au prea mult spatiu in bucatarie sau nu au posibilitatatea de a incorpora o masina de 60 cm, caci acesta ocupa in latime doar 45cm, avand o capacitate de 10 seturi (maxim ce a fost atins pana acum de producatori la astfel de latime) sau nu au o familie numeroasa, caci daca vorbim de o familie de 2-3 persoane o masina de spalat vase de 15 seturi este prea mare, nu il umpleti decat la 3 zile… Cele 7 programe de spalare pe care le are sunt suficiente cam pentru orice ocazie, poate ca la pretul pe care il are deja ar fi fost binevenita un program cu autodetectare, insa cele 3 extra optiuni de spalare reusesc sa umple acest neajuns.

Citeste descreierea completa

Detalii tehnice corecte despre Hotpoint LFB5B019 si LFB5B019X

Hotpoint LFB5B019Deoarece este una din cele mai ieftine modele independente de la Hotpoint si probabil multi v-ati gandit sa-l achizitionati, trebuie sa fac cateva precizari legate de LFB5B019 si LFB5B019X caci datele prezentate pe site-urile care il comercializeaza nu sunt chiar corecte. In primul rand am vazut ca se specifica ca are optiune de Incarcare la jumate – acest model nu are nicio optiune, adica aveti cinci programe de spalare si atat. Lipseste posibilitatea de spalare intarziata, nu are afisaj electronic (vorbim oricum despre un model ieftin, deci si asteptarile noastre trebuie sa fie pe masura), si optiunea de incarcare la jumate care defapt este una din cele 5 programe, deci este total gresit ce se afirma – chiar si pe pagina producatorului. In rest da, este de eficienta A+, si la latimea de 60cm aer o capacitate de 13 seturi.
Citeste descreierea completa

Micutul LSTF 9B116 insa foarte inteligent

Hotpoint LSTF 9B116Desi pare o masina de spalat vase ca oricare alta – doar poate ca nu e foarte ieftin – Hotpoint LSTF 9B116 este un model foarte reusit din mai multe punte de vedere : are un numar foarte mare de programe – 9 mai precis (dintre care doua cu autodetectarea nivelului de murdarie), si totodata functii speciale care chiar sunt benefice, precum: incarcare la jumate, tablete multifunctionale, programare intarziata.
Toate aceste caracteristici, pe langa faptul ca are o capacitate de incarcare de 10 seturi, 45 de cm in latime, eficienta energetica A+ il fac unul dintre cele mai bune masini de spalat vase complet incorporabile Hotpoint de 10 seturi.

Citeste descreierea completa

LSTB 6B019 incorporabilul de 10 seturi

Hotpoint LSTB 6B019Masina de spalat vase Hotpoint LSTB 6B019 este un moel complet incorporabil „slim” adica de 45 de cm latime, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, si o eficienta energetica de A+. Dispune de 6 programe de spalare, dintre care una Incarcare la Jumate (nu este o functie speciala separata, ci un program).
Acest model seamana foarte mult cu LTB6B019C care este fratele mai mare al lui, sau mai bine zis cel cu latimea de 60 de cm – diferenta dintre programele celor doua este ca a aparut programul de Incarcare la Jumate in locul programului Delicat.

Citeste descreierea completa

Incorporabilul LTF8B019 cu 8 programe de spalare

Hotpoint LTF8B019Masina de spalat vase complet incorporabila Hotpoint LTF8B019 este modelul imbunatatit al lui LTB6B019C, asta insemnand 2 programe de spalare aditionale si posibilitatea de a programa la o spalare ulterioara intr-un interval de 1-24 de ore.
Toate programele care sunt prezente in modelul anterior sunt acelasi si la acesta, in plus apare programul de Scurt (60 de minute) si cea de Igienizare. In rest tot o capacitate de 13 seturi, clasa energetica A+, si o latime de 60 de cm complet incorporabile.

Citeste descreierea completa

LTB6B019C cu oxigen activ

HOTPOINT LTB6B019CMasina de spalat vase Hotpoint LTB6B019C este un model mai simplu al acestui producator de renume la electrocasnice, fiind complet incorporabil, cu o latime de 60 de cm, si o capacitate de incarcare de 13 seturi. La o astfel de capacitate este ideal pentru familii de 4 persoane (care mai si gatesc si mananca si acasa), dar o recomand maiales celor care nu vor sa se complice cu multe functii speciale si setari aditionale.
Este foarte usor de utilizat, caci ai un buton de pornire, si un buton de selectarea programelor, deci si soacra sau bunica o poate opera. Are 6 programe de spalare care sunt chiar ok, si cam atat. Daca cauti manual la el sau descrieri de programe, probabil numai aici gasesti asa ceva.

Citeste descreierea completa

LFF 8M132 IX EU cu eficienta A+++

LFF 8M132 IX EUHotpoint Ariston LFF 8M132 IX EU este o masina de spalat vase independenta cu o latime de 60 de cm si capacitate de 14 seturi, complet inox, insa atuul lui o reprezinta eficienta energetica de cel mai inalt nivel de A+++, avand 3 programe cu senzori, care vor detecta nivelul de murdarie si vor regla cantitatea de apa consumata, si timpul de spalare, ceea ce modifica si energia electrica consumata.

LFF 8M132 IX EU are toate optiunile aditionale pe care le ofera in momentul de fata acest producator, numai numarul programelor de spalare nu este maxim, dar trebuie sa recunosc ca si cele 8 programe pe care le are sunt suficiente.

 

Citeste descreierea completa

LSB 5B019 X EU un model semiincorporabil simplu

LSB 5B019 X EUHotpoint LSB 5B019 X EU este o masina de spalat vase partial incorporabil cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, avand 5 programe de spalare, o eficienta energetica de A+, si cam atat se poate zice despre acest model, caci este una din cele mai simple modele Hotpoint Ariston. Evident fiind un model simplu, si pretul este unl mic – fata de alte modele de la acest producator.

 

Citeste descreierea completa

ELTF 11M121 C EU cu 11 programe de spalare si 5 functii aditionle

ELTF 11M121 C EUModelul incorporabil Hotpoint Ariston ELTF 11M121 C EU este unul foarte complex din toate punctele de vedere, cred ca singurul „neajuns” este eficienta energetica, unde obtine „doar” un A++, in rest toate specificatiile tehnice il claseaza in topul masinilor de spalat vase complet incorporabile de capacitate mare. ELTF 11M121 C EU are un numar impresionant de 11 programe de spalare, dintre care 3 cu senzori, 5 functii speciale, afisare timp ramas, si un consum foarte mic de apa si energie.

Citeste descreierea completa

Modelul slim partial incorporabil LSPB 7M116 X EU

LSPB 7M116 X EUHotpoint Ariston LSPB 7M116 X EU este o masina de spalat vase semi incorporabila (partial) de o latime redusa de 45 de cm cu capacitate de 10 seturi, avand in total 7 programe de spalare, dintre care 2 cu senzori – se va detecta nivelul de murdarie si se ajusteaza consumul de apa, temperatura acestuia, deci si consumul de curent. Programele de spalare sunt chiar OK, insa ceea ce este destul de straniu, este faptul ca nu are nicio functie aditionala (zone wash, programare intarziata, extra dry, etc…)

Citeste descreierea completa

Semiincorporabilul LUF 8m132

LUF 8m132 X EUMasina de spalat vase Hotpoint LUF 8m132 X EU este una dintre cele mai avansate modele la categoria semiincorporabile de capacitate mare. Ce inseamna semiincorporabil? Masina de spalat vase poate fi incorporat in mobila de bucatarie, insa panoul de comanda va ramane vizibil, deci nu toata usa va fi acoperita. Pentru unii e un lucru bun (se vede timpul ramas de spalare, faza in care se afla spalarea, si si comenzile sunt la indemana) pentru o alta categorie de persoane nu e un lucru util (nu vor sa se vada nimic din aparat).

Hotpoint LUF 8m132 X EU face parte din gama superioara a acestui producator, avand 3 programe speciale(auto) de spalare care detecteaza nivelul de murdarie si regleaza temperatura apei, cantitatea folosita si timpul de spalare, din cele 8 programe. Totodata are o eficienta energetica de cel mai inalt nivel de A+++, panou de comanda Touch, si functii speciale care pot completa programele de spalare.

Citeste descreierea completa

Hotpoint LSFK 7B019 X EU si LSFK 7B019 EU

modelul LSFK 7B019 X EU

modelul LSFK 7B019 X EU

LSFK 7B019 X EU si LSFB 7B019 EU sunt doua modele complet identice din toate punctele de vedere, cu exceptia finisajului exterior. Modelul X are exteriorul din inoX, iar cel fara este modelul alb. Ambii sunt de o capacitate de 10 seturi la cei 45 de cm latime, au 7 programe de spalare, o clasa de eficienta energetica de A+, si 3 functii aditionale care va vor ajuta si mai mult la spalare.
Citeste descreierea completa

LSFF 9M124 CX EU

LSFF 9M124 CX EUMasina de spalat vase Hotpoint LSFF 9M124 CX EU este un model independent cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, complet Inox, insa ceea ce este important la acest model este numarul mare de programe de spalare (noua la numar, din care doua cu autodetectarea nivelului de incarcare respectiv murdarie) a functiilor speciale care sunt foarte importante la orice model, precum si clasa energetica de A++.

Citeste descreierea completa

LFD11M132 cu efienta energetica de A+++ si 11 programe de spalare

LFD 11M132Hotpoint Ariston LFD11M132 este cea mai eficienta masina de spalat vase independenta de la acest producator (aprilie 2015), avand o eficienta energetica de A+++, programe de cu senzor de incarcare si murdarie, dar exceleaza si in numarul programelor si a functiilor speciale, care fac din acest model varful de gama in momentul actual. Desi are o capacitate mare de 14 seturi si 11 programe de spalare, si multe functii speciale, LFD 11M132 reuseste sa aiba un pret destul de mic (in comparatie cu alti producatori de msv)! Daca va plac masinile cu exterior din inox, este disponibil sub numele de Hotpoint LFD 11M132 OCX EU, restul specificatiilor fiind identice
Citeste descreierea completa

Totul despre minunatul Hotpoint LTF 11M132C

HotpointLTF 11M132C Masina de spalat vase Hotpoint LTF 11M132C este una dintre cele mai reusite modele incorporabile a producatorului Hotpoint-Ariston, atat din punct de vedere a calitatii produsului, cat si a numarului de programe de spalare, functii speciale si a  consumului.

LTF11M132C este un model complet incorporabil cu o capacitate de 14 seturi la 60 de cm latime, cu un numar impresionant de programe de spalare: 11, si totusi reuseste sa aiba o eficienta energetica ridicata de A+++.

Citeste descreierea completa

LTF11M116 EU cu un numar impresionant de programe de spalare si eficienta A+

hotpoint LTF11M116 EU     Daca unele modele de la Hotpoint-Ariston sunt foarte de „baza”, oferind doar 4-5 programe de spalari, si nimic aditional, modelul LTF11M116 EU este opozitul acestora, avand 11 programe de spalare, capacitate de 14 seturi si multe optiuni aditionale, precum si tehnologie de spalare avansata.
Citeste descreierea completa

LTB4B019 complet incorporabil de 13 seturi

hotpont LTB4B019 13 seturi     Modelul LTB4B019 de la Hotpoint – Ariston este una din cele mai simple masini de spalat vase incorporabile oferit de acest producator (dar si in comparatie cu alte marci), avand o capacitate de incarcare de 13 seturi, 59.5 cm in latime si o eficenta energetica de A+.

In rest multe de spus despre acest model nu sunt, deoarece are 4 programe de spalare, si cam atat, fiind ideal pentru cei carora nu le place tehnologia avansata, cu multe programe si optiuni pe care oricum nu le folosesc.
Citeste descreierea completa

LFT11M121 incorporabila cu 11 programe de spalare

lft11m121     Hotpoint LFT 11m121 este una dintre cele mai complexe masini de spalat vase incorporabile (si aici nu ma refer strict la Hotpoint, ci la toti producatori), avand un impresionant numar de programe de spalre: 11, DA … 11 programe din care poti alege.  Pe langa numarul mare de programe masina ofera si multe functii aditionale cum ar fi si Active Oxygen – un brevet inovator care rece mirosul neplacut din interiorul masinii.
Citeste descreierea completa

Ariston LST 216A – mai simplu nu se poate

hotpoint lst 216a     Daca doriti sa achizitionat o masina de spalat vase incorporabila care este foarte usor de utilizat (poate fi programat cu usurinta si de o persoana in varsta) Ariston LST 216A este una din modele pe care le recomand.
LST 216A este o MSV complet incorporabila, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, 45 de cm latime, 6 programe de spalare si o clasa energetica A.
Ceea ce face utilizarea foarte usoara a acestui aparat este existenta a doar doua butoane: una pentru pornire-oprire, si una pentru selectarea programului de spalare.
Citeste descreierea completa

LFD11M121CX si LFD11M121B cele mai profesionale de la Hotpoint

hotpoint LFD11M121     LFD11M121CX -cel inox si LFD11M121B -cel negru sunt in momentul de fata cele mai bune Masini de spalat Vase Hotpoint, reusind sa ridice standardele la aceasta categorie a electrocasnicelor.
Inainte sa vorbim mai pelarg despre detalii tehnice: au 11 programe de spalare (altele au 5-6-7), o capacitate foarte mare de 14 seturi, clasa de eficienta energetica ridicata de A++ si functii de spalare foarte bine gandite!
Citeste descreierea completa

LFF8M121 C cu capacitate de 14 seturi si 8 programe de spalare

hotpoint lff 8 m 121     Hotpoint LFF8M121C este o masina de spalat vase cu o capacitate foarte mare, de 14 seturi (in momentul de fata nu exista alt model cu o capacitate mai mare), care totusi reuseste sa aiba o eficienta energetica de A++. Daca doriti in culoare de inox, acesta are numele de LFF8M121CX, singura diferenta intre cele doua fiind doar culoare exterioara.
Citeste descreierea completa

LFF8M019X cu o capacitate mare de 14 seturi si 8 programe de spalare

hotpointlffm019x Hotpoint LFF8M019X (seamana foarte mult la detalii tehnice cu LFF8B019) este o masina de spalat vase de capacitate mare de 14 seturi, care ofera o gama variata de programe de spalare, dar si o multitudine de extra optiuni, care ne vor fi de folos de multe ori. Si pe langa faptul ca cei de la Hotpoint sau gandit la multe posibilitati de combinare a programelor, acesta arata si bine, este din Inox.

Citeste descreierea completa

Placut surprins de Hotpoint LFF 8B019 EU

hotpointaristonlff8b019Hotpoint Ariston LFF 8B019 EU la prima vedere poate parea o masina de spalat vase „Entry Level”, mai ales daca ne uitam la pretul actual, insa cand ne uitam la specificatiile tehnice si la programele de spalare, ar trebui sa vorbim de alte nivele de preturi (evident mult mai mari).

Singurul lucru la care nu exceleaza Hotpoint Ariston LFF 8B019 EU este designul, si poate as mai adauga lipsa funciei de Incarcare la Jumate, in rest numai nota 10 (sa nu uitam ca vorbim de o masina de spalat vase mult sub 2000Ron).

Citeste descreierea completa

Hotpoint LSTB 4B00 de 10 seturi incorporabil

Hotpoint LSTB 4B00Masina de spalat vase Hotpoint LSTB 4B00 este una dintre cele mai ieftine MSV incorporabile de pe piata in momentul actual.
Si cand deschizi usa, te va mira faptul ca exista doar doua butoane pentru a porni aparatul si a selecta programul de spalare. Mai putin de atat in momentul de fata nu exista. Acest lucru va va ajuta daca nu prea va place tehnologia noua, cu multe butoane, afisaj lcd, cu tot felul de informatii pe care nu intelegeti.
Acest aparat poate fi folosit cu usurinta si de catre bunica, care nu trebuie sa stie decat 2 lucruri: Apasa butonul de pornire, dupa care apasa butonul de selectare a programului dorit, mai ramane sa inchida usa la MSV si gata!
Citeste descreierea completa