Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

11 programe de spalare si 3 extraoptiuni la Hotpoint LTF 11B116

11 programe de spalare si 3 extraoptiuni la Hotpoint LTF 11B116
3.8 (75%) 4 votes

Hotpoint LTF 11B116Inainte sa va detaliez specificatiile tehnice al masinii de spalat vase complet incorporabile Hotpoint LTF 11B116 fac o mica paranteza referitor la faptul ca degeaba cautati manual de utilizare la acest model sau date oficiale pe pagina producatorului caci nu o sa gasiti acest model. Totodata pe unele site-uri care le comercializeaza se specifica ca are o capacitate de 14 seturi, insa are doar 13. Trecand peste aceste lucruri, LTF 11B116 are 11 programe de spalare dintre care trei cu SensorControl, adica masina detecteaza nivelul de murdarie si ajusteaza timpul de spalare si consumul de apa, si 2 extraoptiuni care ne vor ajuta in unele cazuri.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 11 programe de spalare la Hotpoint LTF 11B116 alaturi de durata si consum:

Eco: programul ecologic, care consuma doar 11 litri de apa si 1.07 kWh de energie si are o durata de 190 minute.
Intensiv: acest program desi spala la temperaturi foarte inalte, fiind ideal pentru vase si oale murdare este dotat cu senzor, deci timpul va varia intre 120-190 minute, cu un consum de 14-15.5 litri de apa si 1.5-1.8kWh de energie electrica.
Normal: program special pentru vase si oale si farfurii cu un nivel normal de murdarie, dar si acesta este dotat cu senzor, astfel incat consumul de apa va varia intre 15-16.5 litri iar cel electric intre 1.25 si 1.40 kWh. Si durata totala a programului este foarte flexibil caci poate dura intre 90 si 150 de minute.
Fast Wash: un program destul de scurt cu senzor, timpul va varia intre 40-80 minute, iar consumul de apa 13-14.5 litri iar cel de energie electrica intre 1.15-1.25 kWh.
Duo wash: o spalare diferita pe cele doua cosuri, adica vasele si oalele din cosl inferior vor fi spalate la o presiune si temperatura mai ridicata decat paharele din cosul superior. Programul are o durata de 120 de minute, un consum de apa de 18 litri si 1.3kWh de energie leectrica
Delicat: program care spala la temperaturi si presiunea apei scazute, ideal pentru articole delicate precum pahare din sticla si portelanuri. 11 litri de apa sunt consumati in cei 100 de minute de spalare.
Express 30: un program foaret scurt de doar 30 minute, timp in care se consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh de energie. Ca la toate masinile de spalat vase si la LTF 11B116 lipseste uscarea la acest program
Good night: pentru a reduce zgomotul aparatului in timp ce spala, in acest program este redus semnificativ presiunea apei. Spala timp de 190 minute, cu un consum de 15 litri de apa si 1.2 kWh de energie.
Prespalare: sau clatire, in care timp de 12 minute se clateste cu 4.5 litri de apa. Deoarece nu se incalzeste apa, consumul energetic este minim, respectiv de 0.01 kWh.
Sanitazing: sau igienizare la temperaturi inalte, pentru igienizare daca aveti copii mici, si desi are o durata de doar 80 minute, consuma 1.25 kWh de energie electrica si 10 litri de apa.
Autocuratare: program special pentru curatarea masinii de spalat vase cand acesta este gol, si se foloseste solutii de curatare speciale pentru acest scop.

La extra optiuni avem: TableteMultifunctionale: cand se folosesc aceste tipuri de detergenti, si Incarcare la Jumate, care specific producatorului Hotpoint se realizeaza pe un singur cos. Adica sunt spalate ori articolele din cosul superior ori cele din cel inferior, astfel scade considerabil consumul de apa si energie.

Hotpoint LTF 11B116 este un model reusit, problema majora o reprezinta faptul ca nici pe site-ul producatorului nu se regaseste aces model

 

CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST MODEL ESTE DE OBICEI AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *