Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Ariston LST 216A – mai simplu nu se poate

Ariston LST 216A – mai simplu nu se poate
3 (60%) 2 vote[s]

hotpoint lst 216a     Daca doriti sa achizitionat o masina de spalat vase incorporabila care este foarte usor de utilizat (poate fi programat cu usurinta si de o persoana in varsta) Ariston LST 216A este una din modele pe care le recomand.
LST 216A este o MSV complet incorporabila, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, 45 de cm latime, 6 programe de spalare si o clasa energetica A.
Ceea ce face utilizarea foarte usoara a acestui aparat este existenta a doar doua butoane: una pentru pornire-oprire, si una pentru selectarea programului de spalare.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII TEHNICE

 

Cele 6 programe de spalare pe care le ofera:

Intensiv: program pentru vase si oale foarte murdare, nu este recomandat pentru vase delicate, un program care dureaza 2 ore si 25 de minute.
Normal: pentru vase si oale murdare normal. Program standard zilnic , cu o durata de 1:50`
Inmuiere: o simpla inmuiere timp de 8 minute (la majoritatea marcilor se numeste prespalare)
Eco: programul de spalare econologica, cu un cnsum redus de energie, deoarece la spalare apa are 50°C
Rapid: Ciclu de spalare economica si rapaida, ideal pentru vesela si tacamurile putin murdare, imediat dupa folosire. Durata programului este de 35 de minute, insa aceasta nu are uscare.
Delicate: program pentru vesela delicata (sensibila la temperaturi ridicate)

Hotpoint-Ariston LST 216A este o masina de spalat incorporabila foarte de baza, nu ofera nicio alta optiune sa functii, fiind ideal pentru cei care vor sa selecteze un program si cam atat. Nu are optiunea de incarcare la jumate, multitab, programare intarziata si alte chestii extra. Manualul de utilizare si ea este foarte saraca, veti avea lista programelor de spalare, si cantitatea de detergent recomandat, insa consumul de apa, energie lipseste cu desavarsire.

 

CEL MAI BUN PRET SI ALTE DETALII GASESTI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *