Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Detalii tehnice corecte despre Hotpoint LFB5B019 si LFB5B019X

Detalii tehnice corecte despre Hotpoint LFB5B019 si LFB5B019X
4 (80%) 2 vote[s]

Hotpoint LFB5B019Deoarece este una din cele mai ieftine modele independente de la Hotpoint si probabil multi v-ati gandit sa-l achizitionati, trebuie sa fac cateva precizari legate de LFB5B019 si LFB5B019X caci datele prezentate pe site-urile care il comercializeaza nu sunt chiar corecte. In primul rand am vazut ca se specifica ca are optiune de Incarcare la jumate – acest model nu are nicio optiune, adica aveti cinci programe de spalare si atat. Lipseste posibilitatea de spalare intarziata, nu are afisaj electronic (vorbim oricum despre un model ieftin, deci si asteptarile noastre trebuie sa fie pe masura), si optiunea de incarcare la jumate care defapt este una din cele 5 programe, deci este total gresit ce se afirma – chiar si pe pagina producatorului. In rest da, este de eficienta A+, si la latimea de 60cm aer o capacitate de 13 seturi.

 

ALTE PARERI DESPRE ACEST MODEL AM VAZUT SI AICI

 

Cele 5 programe de spalare la Hotpoint LFB5B019 si LFB5B019X alatri de durata acestora si consumul de apa respectiv cel energetic:

Eco: programul care consuma doar 11 litri de apa, caci se spala la temperatura joasa de 50°C (este deja ceva stas aceasta temperatura la toate masinile de spala vase) un timp indelungat de 3 ore si 10 minute si consuma 1.04 kWh pe ciclu de spalare.
Intensiv: ideal pentru vase oale si farfurii foarte murdare si cu murdarie uscata, caci se spala la 70°C (in ciclul de spalare principala) si consuma 16.5 litri de apa. Evident consumul energetic e mare. de 1.65 kWh.
Normal: pentru vase si farfurii cu grad normal de murdarie, un program cu o durata de 2 ore, folosind 16 litri de apa si 1.3 kWh de energie. In cele mai multe cazuri nu e nevoie sa utilizati programul intensiv caci si acest program spala la fel de bine (este o parere personala, mai bine testati si Dvs)
Rapid: la alti producatori programele cu acesi caracteristici e denumit zilnic caci spala timp de 60 minute, folosind 11.5 litri de apa si 1.1 kWh de energie.
Incarcare la jumate: foloseste 12 litri de apa, are o durata de 1 ora si 20 minute si consuma doar 1.1 kWh de energie.

Si cam atat despre Hotpoint LFB5B019, caci este un model foarte ieftin de la producatorul consacrat Hotpoint.
Ca si un mini plus pentru modelul este faptul ca la terminarea programului de spalare ne atentioneaza acustic despre acest lucru.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *