Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

ELTF 11M121 C EU cu 11 programe de spalare si 5 functii aditionle

ELTF 11M121 C EU cu 11 programe de spalare si 5 functii aditionle
3.3 (66.67%) 18 votes

ELTF 11M121 C EUModelul incorporabil Hotpoint Ariston ELTF 11M121 C EU este unul foarte complex din toate punctele de vedere, cred ca singurul „neajuns” este eficienta energetica, unde obtine „doar” un A++, in rest toate specificatiile tehnice il claseaza in topul masinilor de spalat vase complet incorporabile de capacitate mare. ELTF 11M121 C EU are un numar impresionant de 11 programe de spalare, dintre care 3 cu senzori, 5 functii speciale, afisare timp ramas, si un consum foarte mic de apa si energie.

 

MAI MULTE DETALII SI OPINII DESPRE ACEST MODEL GASESTI AICI   

 

Cele 11 programe de spalare la ELTF 11M121 C EU:
Eco: program de spalare care foloseste apa nu foarte fierbinte, astfel se ajunge la un consum scazut de energie de 0.93 kWh, totodata foloseset doar 9 litri de apa. Insa pentru a obtine vase curate trebuie sa spele timp de 3 oe si 10 minute.
Auto Intensiv: datorita senzorilor de turbiditate programul isi ajusteaza timpul de spalare alaturi de consumul de apa (deci si energie) pentru a spala la temperaturi inalte vasele, oalele foarte murdare, sau cu murdarie uscata. Consuma pana la 15.5 litri de apa si 1.7 kWh de energie, si are o durata variabila intre 2 si 3 ore.
Auto Normal:ideal pentru murdarie in cantitate normala, nu foarte uscata, consuma 14.5-16 litri de apa, 1.15-1.3 kWh de energie si are o durata intre 90 si 150 de minute.
Auto Fast: un program rapid, tot cu senzori, insa care nu va tine mai mult de 80 de minute (minim 40), asta pe langa faptul ca nu are ciclu de uscare.
Duo Wash: programul atat de dragit de la Hotpoint, care spala cu presiune inalta in cosul inferior, si delicat in cosul superior. Consumul de apa este cel mai ridicat la acest program, de 18 litri, si are o durata de doua ore
Delicat: pentru pahare, si farfurii sensibile la temperaturi inalte, consumand 11 litri de apa si 1.05 kWh de energie.
Express: programul de jumatate de ora, fara uscare.
De noapte: programul cel mai lung, de trei ore si jumatate, caci se spala la o presiune a apei scazute, pentru ca aparatul sa fie foarte silentos. Se consuma apa in cantitate de 15 litri si energie de 1.15 kWh
Prespalare: prespalare timp de 12 minute, cu 4,5 litri de apa
Igienizare: programul foloseste apa la temperaturi foarte inalte, este ideal pentru igienizarea suzetelor, bolurilor copiilor
Autocuratare: program special pentru autocuratare folosind detergent lichid special pentru acest lucru. Masina de spalat vase trebuie sa fie goala!

Si daca avem destule programe de spalare dintre care sa alegem Hotpoint Ariston ELTF 11M121 C EU are si functii speciale caer ne vor ajuta sa obtinem o curatare sau uscare si mai eficienta. Fiind un model digital, avem posibilitatea de a programa inceputul programului de la 1 ora pana la 24 de ore. Daca ne place sa folosim tablete multifunctionale (tip 3 in 1) si aceasta optiune ne este oferit de ELTF 11M121 C EU. Si ca o posibilitate de incarcare la jumate, Hotpoint ofera functia Zone Wash, cu ajutorul caruia putem alege cosul in care sa se efectueze spalarea. Insa aceasta optiune este posibila numai pentru programele de Intensiv si Normal, programul intensiv devenind ULTRA INTENSIV! Daca vreti ca la sfarsitul programului sa obtineti o uscare si mai eficienta, atunci Extra Drying este ideal pentru dvs, caci se obtine o uscare mai eficienta, folosindu-se la clatirea finala apa de temperaturi mai inalte.
Si ultima optiune este Short Time, se poate scurta timpul de spalare, atingandu-se aceasi eficienta da spalare, insa consumul de apa si curent va creste un pic.

ELTF 11M121 C EU este cu siguranta un model de top, doar un + ii lipseste de la eficienta energetica ca sa atinga maximul posibil.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Salvează

Salvează

6 Responses to ELTF 11M121 C EU cu 11 programe de spalare si 5 functii aditionle

 1. Angela says:

  Buna, aveti cumva manual in limba romana pentru acest model?

 2. Radu says:

  Cum se monteaza frontul de mobilise pe usa masinii de spalat? In pachetul masinii de spalat nu exists nici o clema de prindere , desi usa masinii are acele orificii unde ar trebui sa se puna clemele. De unde pot procura aceste cleme

 3. Dana says:

  Instructiuni de montaj, chiar si in limba Engleza, aveti? In pachet nu este decat manualul de folosire, fara aceste instructiuni insa ( cu toate ca in manual se mentioneaza ca sunt oferite aditional). Multumesc!

 4. Rareshh says:

  Buna ziua,
  As dori si eu un manual de utilizare pentru ELTF 11M121 in limba romana !
  Multumesc mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *