Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint Ariston HBO3C21WX cu doua programe automate

Hotpoint Ariston HBO3C21WX cu doua programe automate
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

Dace vrei o masina de spalat vase semi-incorporabila (adica sa se vada panoul de comanda si afisajul masini, iar restul sa fie acoperit), cu o capacitate de 14 seturi, si o eficienta energetica mijlocie, Hotpoint Ariston HBO3C21WX este una din cele mai bune optiuni in momentul de fata (vara 2018).
Acest model iti ofera 9 programe de spalare, din care doua automate, are optiunea Zone Wash, care foloseste duzele de stropire suplimentare de sub cosul inferior, si cele din tavanul masinii. Avand o eficienta energetica de A++, nu este cel mai scump model, dar nici nu o sa consume mult.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII TEHNICE DESPRE ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Hotpoint Ariston HBO3C21WX alaturi de durata consum, si temepraturi de spalare :

Eco: avand o eficienta energetica de A++, nu este nici varf de gama, insa nici nu este un model slab. Pentru a primi aceasta clasa, el are un consum in acest program de 0.93 kWh de energie si 9 litri de apa. Programul este unul tipic, cu spalare la 50°C, si pe o perioada destul de lunga, respectiv 190 de minute.
Auto Intensiv: este programul specific pentru rest ridicat de murdarie, murdarie uscata, insa care detecteaza acest nivel. Adica va spala indiferent de cantitatea de murdarie detectata, la temperatura de 65°C, insa va modificat durata totala a programului, cantitatea de apa folosita deci si energia electrica consumata. Durata maxima a programului va fi de 190 de minute, iar cea minima de 120 de minute, si va consuma intre 14 si 17 litri de apa. Consumul energetica va fi intre 1.85 si 1.5 kWh.
Auto Normal: ideal pentru spalarile zilnice, cu rest normal de murdarie, fiind o spalare la 55°C insa tot cu detectarea nivelului de murdarie. AStfel, programul poate avea o perioada totala de rulare de numai 90 de minute, dar nu mai mult 150 de minute. Consumul de apa va fi intre 14.5 si 16 litri, iar cel energetic intre 1.15 si 1.3 kwh.
Fast: un program scurt de 1 ora, si spalare la 50°C. Deoarece este si scurt, insa spala si la o temperatura desctul de scazuta, este ideal pentru rest recent de murdarie. Va consuma 13 litri de apa si 1.15 kWh de energie electrica.
Express 30: o spalare de doar 30 de minute, la temperatura de 50°C si folosind 9 litri de apa. Consumul energetic este foarte mic, de 0.5 kWh. Asa cum e ceva normal la aceste programe, nici acesta nu are ciclu de uscare.
Good Night: sau programul silentios, de noapte. Hotpoint Ariston HBO3C21WX va spala la 50°C, insa la o presiune scazuta, pentru a fi cat mai silentios, de aceea programul are o durata totala de 210 minute. Consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh de energie electrica.
Igienizare: un program special pentru cei cu alergii, sau care doresc o spalare la o temperatura inalta. Acesta va spala la 65°C, si va folosi doar 10 litri de apa in cele 100 de minute de functionare.
Inmuiere: sau prespalare timp de 12 minute cu 4.5 litri de apa. Deoarece nu consuma aproape deloc electricitate, si si conusmul de apa este mic, recomand folosirea acestuia zilnic, seara pentru a preveni uscarea resturilor, daca nu se spala in aceasi zi, sau cand vedem ca cantitatea de murdarie e destul de mare, astfel ajutam programul de spalare cu un ciclu de prespalare.
Autocuratare: curatarea interiorului masinii. Folositi detergenti special in acest scop, si uramti instructiunile de pe ele.

 

VEZI DISPONIBILITATE STOC AICI

 

Hotpoint Ariston HBO3C21WX are si urmatoarele extra-optiuni:

ZONE WASH 3D: cu jeturile de apa 3D, care se afla sub cosul inferior si pe plafonul masinii, acesta poate fi folosit alatrui de programul normal pentru a reduce cnsumul de energie cu pana la 40%, sau folosit cu programul intensiv, va spori performantele de spalare cu pana la 40%.
Turbo: Aceasta optiune poate fi utilizata pentru a reduce durata programelor principale, mentinand totodata aceleasi niveluri de performanta la spalare si uscare.
Apasand tasta zone wash timp de 3 secunde, vom bloca tastele, optiune cautata in deosebi de familiile cu copii mici.
Daca tasta Turbo este apasat timp de 3 secunde, se activeaza optiunea de Tablete, astadaca folosim detergent de acest tip, se optimizeaza procesul de uscare, clatire finala.

HBO3C21WX ofera deci destule programe de spalare, insa cele doua de tip auto ne vor ajuta foarte mult, daca dorim sa economisim timp si energie. Fiind model semi-incorporabil, are afisaj pe sunt prezente cele mai importante informatii precum timpul ramas de spalare, programul care ruleaza, extra-optiuni folosite.

 

ALTE REVIEW-URI SI PARERI POT SA APARA SI ACI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *