Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint Ariston LSTF 9H124 CL EU de 10 seturi cu 9 programe de spalare

Hotpoint Ariston LSTF 9H124 CL EU de 10 seturi cu 9 programe de spalare
3.4 (68%) 10 vote[s]

Hotpoint Ariston LSTF 9H124 CL EU este un model slim, cu o latime de 45 de cm, complet incorporabil, avand nu mai putin de 10 programe de spalare (din care doua cu senzori) si trai extra-optiuni ajutatoare.
Deoarece in programul Eco consuma doar 9 litri de apa si 0.74 kWh de energie elecrica, acest model are o eficienta energetica ridicata, de A++.
Aceste date ati putut afla si de pe alte site-uri, mai ales de pe cele care comercializeaza acest mode, insa sa vedem programele de spalare, durata acestora, si consumul lor.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Hotpoint Ariston LSTF 9H124 CL EU:

Eco: asa cum am soecificat mai sus, are un consm scazut, pentru a obtine o clasa energetica cat mai buna. Este o spalare tipica Eco, la temperatura de 50°C, cu o durata lunga, de 3 ore.
Auto Intensiv: spalarea intensiva, insa cu detectarea nivelului de murdarie, si reglarea duratei programului, dar si a consumului. Durata programului va fi intre 140 si 180 de minute, cu un consum de 13-14 litri de apa si 1.2-1.4 kWh de energie electrica.
Auto Normal: pentru incarcari mixte, vase, farfurii cu grad normal de murdarie. Si acesta este cu senzor, deci o durata de 100-140 de minute, si un consum de 13.5-14.5 litri de apa alaturi de 1-1.15 kwh de energie electrica.
Pahare: o spalare delicata, la temperaturi joase, ideal pentru pahare si portelanuri delicate, sau sensibile la presiune si temperatura inalta. Va consuma 9 litri de apa si 0.85 kwh de energie electrica.
Express: o spalare scurta, de doar 25 de minute, fara ciclu de uscare. consuma 9 litri de apa si doar 0.45 kWh de energie electrica.
De noapte: este un fel de program Eco silentios 🙂 Consuma doar 0.85 kWh de energie electrica si 13 litri de apa, insa durata programului este de 210 minute/
Short Time: probabil cel mai des folosit program complet (adica si cu uscare), caci va spala la temperaturi inalte, insa are o durata de doar 80 de minute. Consuma insa 15.5 litri de apa si 1.1 kwh de energie electrica.
Prespalare: prespalare timp de 10 minute, cu 4 litri de apa. Deoarece nu incalzeste apa, are un consum de doar 0.01 kWh de energie.
Ultra intensiv: pwnreu vase, oale, cratite foarte murdare, chiar si cu murdarie uscata. Nu este recomandat pentru articole sensibile gen pahare, cani pictate etc.. Va consuma nu mai putin de 17 litri de apa in cei 170 de minute, si 1.45 kWh de energie electrica.

 

ALTE DETALII SI OPINII POT APAREA SI AICI

 

Daca la numarul de programe Hotpoint Ariston LSTF 9H124 CL EU are cam tot ce ne trebuie, acest model vine si cu 3 extra-optiuni:

Programare intarziata: daca dorim ca masina sa inceapa un program de spalare dupa un animit timp, putem selecta in intervalul 1-12 ore, in pasi de cate o ora.
Incarcare la jumate: incarcand doar un cos, putem face economii coniderabile de apa si electricitate, caci se va spala la aceasi temperaturi si durata programelor va fi la fel, insa se va consuma mai putina apa, deci si energie.
Tablete : cand folosim detergenti de acest tip, masina se autoregleaza pentru a obtine rezultate la fel de bune, ca si la folosirea detergentului de tip praf.

Hotpoint Ariston LSTF 9H124 CL EU poate fi conectat si la apa calda, cu o temperatura maxima de 60°C.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *