Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint HBC 3C24 F X cu trei programe automate

Hotpoint HBC 3C24 F X cu trei programe automate
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Hotpoint HBC 3C24 F X este un model semi-incorporabil, adica o parte din panaoul de comanda va ramane vizibila dupa montarea frontului de bucatarie pe usa. Astfel se vede timpul ramas de lucru, programul care ruleaza dar si optiunile selectate. Totodata cele semi-incorporabile arata mult mai bine. Hotpoint HBC 3C24 F X are o capacitate de incarcare de 14 seturi, dispune de 7 programe de spalare, dintre care trei sunt cu detectarea nivelului de murdarie.
Daca cauti un model mare, cu eficienta energetica buna, atunci e bine sa vezi si programele pe care le ofera.

 

 

ALTE DETALII TEHNICE DESPRE ACEST MODEL POTI GASI SI AICI

 

Hotpoint HBC 3C24 F X are urmatoarele programe de spalare :

Eco. Programul luat in calcul la obtinerea eficientei energetice, care este ideal pentru incarcari cu rest normal de murdarie, si cand timpul nu ne preseaza. Acesta va spala la 50°C, insa pentru a obtine un consum de doar 9 litri de apa si 0.93 kWh de enerie electrica, are o durata totala de 220 de minute. Cu aceste valori obtine clasa A++.
Auto Intensive. Programele de spalare Auto la Hotpoint sunt putin diferite decat sa zicem cele de la Bosch, unde este un program Auto la care se schimba temperatura de spalare dupa necesitat. La Hotpoint avem acum 3 programe Auto, insa la fiecare dintre ei temperatura de spalare este fixa. La Auto Intensive temperatura de spalare este de 65°C, iar consumul de apa va fi intre 15.5 si 17 litri, cea de electricitate intre 1.6 si 1.85 kWh, iar durata programului intre 120 si 190 de minute. Adica stim ca e spalare intensiva si la ce temepratura spala, iar daca nu sunt multe articole, sau cantitatea de murdarie nu e foarte mare, se reduce considerabil durata de spalare si consumul.
Auto Normal. Pentru spalarile zilnice cu grad normal de murdarie. Hotpoint HBC 3C24 F X va spala la 55°C, cu 14.5-16 litri de apa si consumand 1.15-1.3 kWh, iar durata programului poate fi de doar 90 de minute, sau poate ajunge pana la 150 de minute.
Auto Rapid. O spalare mai scurta la 50°C. Durata maxima va fi de 80 de minute, iar cea minima de 40 de minute. Consumul este intre 13 si 14.5 litri de apa si 1.15-1.25 kWh de energie electrica.
Express 30. Spalare scurta de doar 30 de minute cu 9 litri de apa si un consum de 0.55 kWh de energie electrica.
Sanitazing. Hotpoint HBC 3C24 F X are si un program de igienizare, care este pentru incarcari cu rest normal, sau ridicat de murdarie, caci spala la 65°C, insa acesta are si un cilcu de clatire la temperatura inalta, pentru o igienizare ridicata. Programul tine 100 de minute, si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.
Prespalare. O prespalare sau clatire cu 4.5 litri de apa timp de 12 minute.

 

REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

 

Pe langa programele de spalare amintite mai sus Hotpoint HBC 3C24 F X dispune si de urmatoarele optiuni:

Zone Wash. A nu se confunda cu incarcarea la jumate! Este o potiune cu selectarea cosului incarcarcat, de aici poate veni si confundarea cu incarcare la jumate, insa este disponibil doar in programele Auto Intensive si Auto Normal. Daca este folosit cu Intensiv, atunci se numeste Ultraintensive Zone, adica o spalare la o temperatura si presiune mai mare. Daca e folosit cu programul Auto Normal, este denumit Saving Zone – fiind un fel de incarcare la jumate, care ne ajuta sa economisim energie electrica.

Tablete. Daca folosim detergent de acest tip, se optimizeaza mai ales procesul de clatire, pentru a obtine pahare fara pete.

Turbo. Reduce durata programelor la care este disponibil, fara a afecta rezultatele de spalare sau uscare.

KeyLock. Sau acces copii, adica butoanele vor deveni inutilizabile, pentru ca copii sa nu poate modifica/opri aparatul.

Programare intarziata. Alegem din intervalul a 30 de minute – 24 de ore, cand sa porneasca programul selectat.

 

Deoarece este un model semi-incorporabil, vedem timpul ramas din spalare, sau timpul ramas pana la inceperea spalarii, eventuale atentionari, programul care ruleaza.

Inainte de alegerea modelului care va satisface toate cerintele, cele mai importante aspecte la Hotpoint HBC 3C24 F X ar fi: eficienta energetica A++, capacitate mare de incarcare, numar suficient de programe, dintre care 3 cu senzor.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *