Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint HFC3B19X cu 5 programe de spalare si incarcare la jumate

Hotpoint HFC3B19X cu 5 programe de spalare si incarcare la jumate
3.5 (70%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Hotpoint HFC3B19X este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si o latime de 60 de cm, care deoarece nu este un model foarte avansat, este la un pret destul de mic.
Are in total cinci programe de spalare, si 4 extra-optiuni, cu ajutorul carora putem reduce semnificativ consumul, sau putem atinge o uscare si mai eficienta.

 

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele cinci programe de spalare la Hotpoint HFC3B19X alaturi de durata, consum, temperaturi de spalare:

 • Eco: programul cel mai economic din punct de vedere al consumului, recomandat pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Va spala la temperatura „standard” de 50°C, pentru a avea un consum energetic cat mai mic, insa va dura destul de mult. Programul Eco va rula in total 190 de minute, timp in care va consuma 11 litri de apa si va avea un consum energetic de 1.04 kWh/ciclu. Cu acest consum HFC3B19X obtine clasa de eficienta energetica de A+.
 • Intensiv: programul dedicat incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, chiar si uscata, cac ise spala la 65°C , si la o presiune mare. Va avea un consum de 16.5 litri de apa si 1.65 kWh de energie electrica, iar durata totala a programului este de 150 de minute.
  Normal: pentru incarcari cu rest normal de murdarie, un fel de program zilnic, cu spalare la 55°C. Programul va rula doua ore, timp in care consuma 16 litri de apa si 1.35 kWh de energie electrica.
 • Express: un program scurt, de doar 30 de minute, si spalare la 50°C. Are un consum mic de doar 0.5 kEh si 8.5 litri de apa.
 • Inmuiere: sau prespalare timp de 10 minute cu 4 litri de apa, la temperatura de admisie. Deoarece nu incalzeste apa, are un consum de doar 0.01 kwh de energie electrica. Este ideal pentru a preveni uscarea resturilor de mancare, mai ales cand nu se spala zilnic cu masina, sau ca o inmuiere inainte de un program lung de spalare.

 

Programele la Hotpoint HFC3B19X sunt cele standard, fara nimic nou, sau tehnologii avansate, insa acest model mai are si extra-optiuni folositoare precum
Incarcare la jumate: acea optiune cu ajutorul caruia putem reduce considerabil consumul de energie si apa, cand masina nu e incarcata doar pe maxim 6 seturi. Aceasta optiune poate fi folosita la toate programele, exceptand cea de express.
Sani Rinse: sau o igienizare la o temperatura mare la sfarsitul preogramului, ideal pentru cei cu alergii sau copii mici, dar si pentru cei care doresc o uscare si mai eficienta.
Tablete : (atentie, se activeaza apasand timp de 3 secunde tasta de Sani Rinse) de selectat cand folositi tablete combinate, astfel masina va face setarile necesare pentru a obtine rezultate bune mai ales la clatire si uscare.
Delay: pornire intarziata in intervalul a 30 de minute si 24 de ore. Pana la 4 ore se poate selecta in trepte de 30 de minute, intre 1 si 12 ore in trepte de 1 ora, iar peste 12 ore in trepte de 4 ore.

 

ALTE REVIEW-URI SI PARERI POT SA APARA SI AICI

 

Fiind unmodel independent, Hotpoint HFC3B19X afiseaza timpul ramas din spalare, sau timpul ramas pana la inceperea programului (daca e programat) ce program ruleaza, si ce extra-optiune e selectat. Totodata avem si posibilitatea de a bloca tastele, daca avem copii, care ar putea interveni asupra functionarii aparatului. Din pacate la noi in magazinele online il gasiti sub acest nume, insa oficial e HFC 3B19 X.

2 Responses to Hotpoint HFC3B19X cu 5 programe de spalare si incarcare la jumate

 1. Sabin says:

  Un manual de folosire in limba română se poate ?

 2. ratan says:

  Manual de folosire in limba romana ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *