Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint HFP 4O22 WG C X cu nu mai putin de 10 programe de spalare

Hotpoint HFP 4O22 WG C X cu nu mai putin de 10 programe de spalare
2.6 (52%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Hotpoint HFP 4O22 WG C X este un model independent, cu o latime de 60 de cm si o capacitate de incarcare de 14 seturi, care ofera o eficienta energetica buna de A++, insa mult mai important este faptul ca are nu mai putin de 10 programe de spalare. Chiar daca una e cea de autocuratare, tot mai raman 9 din care sa alegem, daca vrem sa spalam vase, farfurii.

 

Din pacate la Hotpoint HFP 4O22 WG C X in afara de date comerciale si de marketing bine gandite, nu gasim date referitoare la consum, si durata programelor, ba mai mult, si numele programelor este destul de ascunsa.
Programel de spalare la Hotpoint HFP 4O22 WG C X sunt : Eco, Intensiv, Normal, Scurt, Express, Silentios, Igienizare, Pahare, Prespalare si Autocurare.
sunt prezente deci toate programele importante, ba chiar sunt si unele mai putin importante, insa foarte important este faptul ca acesta nu are program Auto, deci nu are senzor de turbiditate. Senzor de incarcare insa are, si acesta va ajuta sa economisim timp si energie electrica, daca masina nu a fost incarcat la maxim.
Programul Eco va rula timp de 190 de minute (foarte putin), timp in care consuma 9 litri de apa si 0.93 kwh de energie electrica.

La extr-optiuni trebuie sa amintim pe cea de 3DZoneWash, care ne ajuta sa obtinem rezultate mai bune la spalare prin ridicarea presiunii apei, sau sa obtinem un consum energetic mult mai mic.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Revenim cu detalii despre acest model in scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *