Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint HIO 3T1239 W cu 9 programe din care doua automate

Hotpoint HIO 3T1239 W cu 9 programe din care doua automate
4 (80%) 1 vote

Masina de spalat vase Hotpoint HIO 3T1239 W este un model complet incorporabil, cu o capacitate de 14 seturi, si o eficienta energetica de A++. Are un numar mare de programe, 9 la numar, dintre care doua sunt cu senzor, insa la care temperatura de spalare nu se modifica.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTU IMODEL

 

Programele de spalare la Hotpoint HIO 3T1239 W alaturi de durata ,consum si temperaturile de spalare:

Eco: programul tipic, care spalala 50°C, pentru a obtine un consum energetic cat mai mic. Deoarece acest model are o eficienta energetica de A++ , consumul energetic este una destul de mica, respectiv 0.93 kWh. Durata programului este de 4 ore!
AutoIntensiv: un program intensiv, insa cu detectarea nivelului de murdarie, si ajustarea duratei programului si a consumului. Va spala la 65°C, si va consuma intre 14 si 15.5 litri de apa in cei 120-190 de minute de rulare. Si consumul energetic este volatil, in intervalul a 1.5-1.8 kWh.
Auto normal: pentru incarcari cu rest normal de murdarie, un fel de program zilnic, cu senzor. Va spala la 55°C, si va consuma intre 12.5 si 16 litri de apa, respectiv 1.15-1.3 kWh de energie. Durata totala a programaului va fi intre 90 si 150 de minute.
Scurt: un program cu o durata de 60 de minute, si spalare la 50°C, fara ciclu de iscare. Are un consum de 12 litri de apa si 1.15 kWh de energie electrica.
Express: deoarece spala la aceasi temperatura ca precedentul, insa doar 30 de minute, are un consum scazut de energie, de 0.5 kWh si 9 litri de apa, insa e recomandat pentru rest recent de murdarie, in cantitate foarte mica.
De noapte: un fel de program eco, adica spalare la 50°C, la o presiune scazuta, folosind insa mai multa apa. Toate astea, pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios in timpul functionarii 🙂 Programul va dura 210 minute si va consuma 15 litri de apa si 1.15 kwh de energie electrica.
Igienizare: un program cu spalare si clatire finala la 65°C, pentru o igienizare eficienta, folosit mai ales de cei care au copil mic in familie, sau persoana cu alergii. In cei 100 de minute de rulare va consuma 10 litri de apa si 1.3 kwh.
Prespalare: prespalare timp de 12 minute cu 4.5 litri de apa neincalziti.
Autocuratare: un program de 50 de minute, si cu un consum de 8 litri de apa si 0.8 kWh de energie, care trebuie rulat cam la fiecare 2 luni, pentru a curata interiorul aparatului, cu detergent special pentru acest scop.

 

MAI MULTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Pe langa programe, Hotpoint HIO 3T1239 W are si cateva optiuni precum:

start intarziat – in intervalul a 1-12 ore, cu trepte selectabile de 1 ora
tablete – cand folosim detergent de acest tip, se optimizeaza clatirea finala si uscarea pentru a obtine rezultate bune
3D Zone wash: acest model are mai multe zone de stropire si au venit cu aceasta nume. Daca e folosit cu programul normal, putem reduce consumul de energie cu 40%, iar daca folosim cu cel intensiv, rezultatele de spalare vor fi mai mari cu pana la 40%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *