Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint HIO3C21CW cu 9 programe si 3D Zone Wash

Hotpoint HIO3C21CW cu 9 programe si 3D Zone Wash
3.3 (66.67%) 6 vote[s]

Masina de spalat Hotpoint HIO3C21CW este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, 9 programe (din care una e cea de autocuratare), avand o eficienta energetica de A++. Chiar daca acest model sta destul de slab la asa zisele extra-optiuni, este prezent cea de zona de spalare 3D, care permite sa economisiti energie sau sa sporiti performanta de spalare a unor programe la care poate fi selectat.
Cei care cauta un model cu program Auto, cel prezentat aici are Auto Intensiv si Auto Normal, programe care vor modifica durata totala, consumul de apa, deci si consumul energetic, insa temperatura de spalare ramane acelasi.

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Programle de spalare ce se regasesc la Hotpoint HIO3C21CW :

Eco – spalarea tipica la 50°C, si foarte lunga, 190 de minute in acest caz, al carui scop este sa consume cat mai putin, pentru ca aparatul sa obtina o clasa de eficienta energetica cat mai buna. HIO3C21CW va consuma 9.5 litri de apa si are un consum energetic de 0.93, consum cu care obtine clasa de A++
Auto Intensiv – este spalarea intensiva la 65°C, recomandat pentru articole foarte murdare, si care rezista la temperaturi si presiuni de spalare ridicate. Deoarece este ajutat de senzor, durata totala a programului va fi intre 120 si 190 de minute, consumul de apa intre 14 si 17 litri, iar consumul energetic se va situa intre 1.5 si 1.85 kWh
Auto Normal – personal recomand acest program pentru spalarile zilnice, cand aveti rest normal de murdarie. Temperatura apei in ciclul de spalare va fi de 55°C, durata programului va fi intre 90 si 150 de minute, cu un consum de apa sintre 14.5 si 16 litri. Chiar daca consumul de apa este una destul de mare, consumul energetic se va situa doar intre 1.15 si 1.3 kWh. Cei care au Hotpoint HIO3C21CW, cel mai des folosesc acest program.
Fast – programul rapid, care ruleaza timp de 60 de minute, spala la 50°C, si consuma intre 12 si 13 litri de apa.
Express 30` – un mini progam de 30 de miunte, si spalare la 50°C,, fara ciclu de uscare.
Noapte buna – cine a tradus manualul pe Romana, putea sa faca o treaba mai buna, dar na, asa apare pe site-ul oficial 🙂 Este de fapt programul denumit Silentios, sau De Noapte, care spala la o presiune scazuta, la o temperatura de 50°C, insa este foarte lung!
Igienizare – pentru vase normal murdare sau foarte murdare, cu actiune antibacteriană suplimentara. Poate fi utilizat pentru efectuarea intretinerii masinii de spalat vase. Deoarece lucreaza la temperaturi ridicate, consumul energetic este ridicat, de 1.3 kWh.
Inmuiere – sau prespalare timp de 12 minute, cu 4.5 litri de apa.
Autocuratare – doar pentru curatare aparatului si a filtrelor!

 

CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACEST MOEDL GASITI SI AICI

Despre extraoptiuni la Hotpoint HIO3C21CW :

3D ZONE WASH – optiunea functioneaza pentru cate un raft pe rand. Se recomanda a fi utilizat in special cu ciclurile Normal si Intensiv – datorita jeturilor de apa cu actiune 3D suplimentare din partea inferioara a aparatului, optiunea ZONE WASH 3D va permite sa economisiti energie sau sa sporiti performanta de spalare a masinii de spalat vase:
• 3D ZONE WASH + CICLU NORMAL: permite reducerea consumului de energie cu pana la 40%.
• 3D ZONE WASH + CICLU INTENSIV: sporeste performanta de spalare cu pana la40%.
Intarziere – se poate programa peste cat timp sa porneasca programul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *