Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint HIO3T223WGFE

Hotpoint HIO3T223WGFE
3.8 (76%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Hotpoint HIO3T223WGFE printre multitudinile de modele care mai exista pe piata se remarca prin faptul ca are in total 10 programe, dintre care 3 sunt ajutate de senzori, pentru a reduce timpul de rulare a acestora, consumul de apa si cel energetic, daca cantitatea incarcata nu este cea maxima.

Totodata trebuie amintit si faptul ca vorbim de o masina cu o capacitate de incarcare mare, de 14 seturi, si cu o eficienta energetica de A++. Pentru a obtine o uscare cat mai rapida, usa aparatului se deschide la terminarea programului.

 

 

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Programele de care dispune Hotpoint HIO3T223WGFE :

Eco – daca vreti ca aparatul sa consume cu cat mai putin posibil, acest program este cel mai ideal, deoarece se va spala la o temperatura scazuta, de 50°C, pentru ca consumul energetic sa fie de doar 0.93 kWh. Cu aceasta valoare HIO3T223WGFE are o eficienta energetica de A++. Trebuie spus si faptul ca durata programului este de 190 de minute, timp in care va consuma doar 9.5 litri de apa.
Auto Intensiv – primul din cele trei programe Auto, care detecteaza cantitatea articolelor din aparat, si ajusteaza cantitatea de apa consumata, dar si durata totala a programului. Temperatura de spalare va fixa, de 65°C, insa durata poate varia intre 120 si 190 de minute, consumul de apa intre 14 si 17 litri. Consumul energetic va fi de cel putin 1.5 kWh, insa nu mai mult de 1.85 kWh. Acest program este recomandat doar pentru articole foarte murdare si care rezista la temperaturi inalte.
Auto Normal – programul pentru incarcari cu articole mixte, si care prezinta rest de mancare in cantitate normala. Spalarea se va efectua la 55°C, iar durata va fi intre 90 si 150 de minute. In acest interval de timp masina poate consuma intre 14.5 si 16 litri de apa, iar consumul energetic se va situa intre 1.15 si 1.3 kWh. Pentru spalarile zilnice, cu rest normal de murdarie, este cel mai recomandat program.
Auto Rapid – chiar daca este un program automat, relativ scurt, adica intre 55 si 80 de minute, si spalare la 50°C, deoarece Hotpoint HIO3T223WGFE nu are si ciclu de uscare in acest caz, poate deveni un program folosit doar ocazional.
Delicate – pentru articole cu rest scazut de murdarie, si care sunt sensibile la temperaturi inalte. O spalare delicata la doar 45°C, avand un timp de rulare de 100 de minute, timp in care consuma 11.5 litri de apa si 1.2 kwh de energie electrica.
Expres 30` – un mini program de 30 de minute, cu spalare la 50°C.
Silentios – program foarte lung, de 210 minute, care spala la o presiune a apei scazuta, pentru ca aparatul sa fie cat mai silentios. Se va consuma 15 litri de apa, iar consumul energetic este de 1.15 kWh.
Igienizare – pentru vase normal murdare sau foarte murdare, cu actiune antibacteriana suplimentara.
Inmuiere – o prespalare sau inmuiere timp de 12 minute, cu 4.5 litri de apa. Recomanda pentru a preveni uscarea resturilor, cand un program normal de spalare nu este rulat pentru o perioada mai mare de timp.
Auto curatare – pentru curatarea masinii si a filtrelor, cu detergent special pentru acest scop.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Daca la programe de spalare Hotpoint HIO3T223WGFE sta foarte bine, la extra-optiuni nu pot sa afirm aceasi lucru, deoarece sunt disponibile doar:
Intarziare – programarea intarziata a inceperii unui program de spalare, asta in intervalul a 1-12 ore.
Zone Wash 3D – se poate selecta pe care cos sa se efectueze spalarea. Totodata producatorul recomanda urmatoarele doua cazuri :
• 3D ZONE WASH + NORMAL: permite reducerea consumului de energie cu pana la 40%.
• 3D ZONE WASH + INTENSIV: sporeste performanta de spalare cu pana la40%.
Tableta – recomandat de a-l selecta cand se folosesc aceste tipuri de detergenti.
LightPoint – un fel de InfoLight a celor de la Bosch, care aprinde un led, sau clipeste, in functie de starea aparatului.

Nu am zis despre Hotpoint HIO3T223WGFE faptul ca are separat tava pentru tacamuri, este foarte silentios, insa mai ales in programul Silentios, si ca de multe ori acest model este sub 2000 de lei!

VERIFICA PRET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *