Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint LLD8M121X cu 8 programe si 4 extra optiuni

Hotpoint LLD8M121X cu 8 programe si 4 extra optiuni
3.1 (62.86%) 7 votes

hotpoint-lld8m121xMasina de spalat vase Hotpoint LLD8M121X este un model semi-incorporabil cu o capacitate de incarcare de 14 seturi si o eficienta energetica de A++. Pana acum nu pare mare branza, insa din cele 8 programe de spalare avem 3 cu detectarea nivelului de murdarie, si mai mult, avem si program care spala la presiuni diferita in cele doua cosuri. Totodata dispune si de extra-optiuni folositoare cum ar fi incarcarea la jumate, extra uscare, sau scurtarea timpului de spalare.

 

ALTE DETALII SI PARERI DESPRE ACEST MODEL POT SA APARA SI AICI

Cele 8 programe de spalare la Hotpoint LLD8M121X alaturi de durata si consum:

Eco: pentru a avea un consum mic, se va spala la temperatura de 50°C pe o perioada mai lunga de timp (tipic pentru programle eco). Si desi are o capacitate mare de 14 seturi, va consuma doar 9 litri de apa si 0.93 kWh de energie lectrica.
Auto Intensiv: program comandat de senzori, insa deoarece avem inca doua programe de senzori acesta va spala la temperatura de 65°C, deci este recomandat pentru cantitati mari de murdarie, sau murdarie uscata. Durata lui va varia intre  120 si 190 de minute, iar consumul de apa intre 14-15.5 litri de apa.
Auto Normal: pentru spalarile zilnice, cu cantitati normale de murdarie. Se spala la 55°C, iar timpul total va varia intre 90 si 150 de minute, cu un consum de apa intre 14.5-16 litri si energetic de 1.15-1.3 kWh.
Auto Rapid: spalare la 50°C, insa fara uscare. Si deoarece tot se va baza pe senzori va avea o durata intre 40-80 de minute, cu un consum de apa de 13-14.5 litri.
Duo Wash: spalare cu presiune mare in cosul inferior si cu presiune scazuta pe cel superior. Astfel si vasele murdare vor fi curate, dar nici paharele delicate din cosul superior nu se vor deteriora. Se va spala la 50°C, folosind in total 18 litri de apa si 1.25 kwh de energie electrica. Durata programului este de 120 de minute.
Delicat: pentru pahare si alte articole sensibile la temperaturi inalte. Deci se spala la 45°C.
Express: program scurt de 30 de minute, fara uscare. Are un consum de 9 litri de apa si 0.5 kWh de energie.
Prespalare: prespalare cu 4.5 litri de apa timp de 12 minute.

Programele de spalare la Hotpoint LLD8M121X sunt mai mult decat OK, caci cele 3 programe Auto si cel de prespalare sunt ideale pentru majoritatea cazurilor. Insa la o masina de spalat vase este important si ce extra-optiuni putem folosi la programele existente.
Cu optiunea Scurt (Short Time) putem scurta durata totala a programelor Auto intensiv, Auto normal si Duo Wash.
Zone Wash este la Hotpoint incarcarea la jumate, insa ca si la Whirlpool si aici se va face selectand cosul in care dorim spalarea.
Extra Uscare: daca dorm o uscare si mai eficienta aceasta optiune ne va ajuta, insa durata programului va fi un pic mai mare.
Nu le numesc extra-optiuni, ci doar optiuni posibilitatea de a intarzia inceperea unui program de spalare in intervalul 1-24 de ore, sau Tablete multifunctionale (cand folosim detergenti de acest tip).
Totodata deoarece are afisaj electronic vom vedea timpul ramas din spalare, sau pana la inceperea programului, programul selectat si optiunile adiacente.

 

VEZI AICI CEA MAI BUNA OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

3 Responses to Hotpoint LLD8M121X cu 8 programe si 4 extra optiuni

  1. ciprian says:

    manual in limba romana ma poate ajuta cineva

  2. Stefan says:

    Ar putea cineva sa_mi spună dacă panoul frontal are ornamentul acela care se prinde cu 4 șuruburi din fabricație sau se pune pal melaminat culoarea mobilei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *