Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint LSTB 4B00 de 10 seturi incorporabil

Hotpoint LSTB 4B00 de 10 seturi incorporabil
3.8 (75%) 4 vote[s]

Hotpoint LSTB 4B00Masina de spalat vase Hotpoint LSTB 4B00 este una dintre cele mai ieftine MSV incorporabile de pe piata in momentul actual.
Si cand deschizi usa, te va mira faptul ca exista doar doua butoane pentru a porni aparatul si a selecta programul de spalare. Mai putin de atat in momentul de fata nu exista. Acest lucru va va ajuta daca nu prea va place tehnologia noua, cu multe butoane, afisaj lcd, cu tot felul de informatii pe care nu intelegeti.
Acest aparat poate fi folosit cu usurinta si de catre bunica, care nu trebuie sa stie decat 2 lucruri: Apasa butonul de pornire, dupa care apasa butonul de selectare a programului dorit, mai ramane sa inchida usa la MSV si gata!

VEZI MAI MULTE INFORMATII SI PRET AICI

In ceea ce priveste programele de spalre, Hotpoint LSTB 4B00 are doar 4, fara alte functii extra pe care sa le mai combinam:
Program Bio/Eco :Are o durata foarte mare, de 3 ore (insa de obicei programele Eco la masinile de spalat vase tin cam atat), insa foloseste doar 10 litri de apa si are un consum de 0.9KWh/ciclu
Program Intensiv : Pentru vase foarte murdare, are o durata de 2 ore si 30 de minute, consuma 14 litri de apa si 1.3 KWh
Program Normal : pentru spalare zilnica a tacamurilor; cu o durata de 2 ore, consumand 13.5 litri de apa si 1.1 KWh de energie electrica
Program Incarcare la jumate: Cand nu avem prea multe de spalat; acest program are o durata de 1 ora si 20 de minute, foloseste 10.5 litri de apa si consuma 0.95 KWh de energie

Deobicei Incarcare la jumate este o optiune in plus care se foloseste impreuna cu un program selectat la cele mai multe MSV, insa la Hotpoint LSTB 4B00 acesta a devenit un program separat. Totodata ar fi fost binevenit si programul de Prespalare, care deobicei este folosit cu regularitate la alte modele.
Ca o opinie despre Hotpoint LSTB 4B00: Daca nu aveti multi bani pentru o masina de spalat vase incorporabila, si nu vreti extra functii, 8-10 preograme de spalre p ecare nu le intelegeti, aceasta masina de doar 45 de csm in latime si cu o capacitate de 10 seturi poate fi o alegere buna.

VEZI MAI MULTE INFORMATII SI PRET AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *