Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint LSTF 9M116 CL de 10 seturi si 2 programe automate

Hotpoint LSTF 9M116 CL de 10 seturi si 2 programe automate
4 (80%) 1 vote[s]

Masina de spalar vase Hotpoint LSTF 9M116 CL nu este cel mai avansat model din punct de vedere tehnologic, insa are deja doua programe Automate, nu mai putin de 9 programe de spalare, si cateva extra-optiuni folositoare. Avand o latime de doar 45 de cm, are o capacitate de incarcare maxima pentru aceasta latime, adica 10 seturi. Eficienta energetica ni e forte-ul lui, insa numarul foarte mare de programe si incarcaea la jumate il fac un model demn de luat in seama, daca il regasiti la o reducere considerabila.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA PAARA SI AICI

 

Programele de spalare la Hotpoint LSTF 9M116 CL alaturi de durata si consum:

Eco: cu un consum de apa de doar 9 litri si 0.83 kWh de energie eelctrica, este cel mai eficient program dupa criteriul de eficienta energetica, insa ca si toate programele de spalare eco si acesta are nevoie de mult imp: 3 ore. Cu aceste consumuri, a obtinut doar clasa de A+
Auto intensiv: un program cu spalare intensiva la temperaturi foarte inalte, insa are senzor de turbiditate, care regleaza consumul de apa. Timpul va varia intre doua ore si 20 de minute si 3 ore, iar consumul de apa intre 12 si 14 litri. Si consumul energetic poate fi intre 1.2-1.4kWh. Programul nu este recomandat pentru articole sensibile.
Auto Normal: tot un program cu senzori, insa pentru incarcari cu murdarie normala, timpul de spalare va varia intre 100 de minute si 140 de minute, iar consumul de apa intre 13.5-14.5 litri. Este ideal pentru spalarile zilnice, fara rest uscat.
Delicate: o spalare de 100 de minute pentru articole sensibile la jet puternic de apa si temperaturi inalte. Se va folosi doar 9 litri de apa si 0.85 kWh de energie, si se va utiliza o spalare la o presiune scazuta.
Express: o spalare rapida de 25 de minute, insa fara uscare. Consumul e mic, de 8 litri de apa si 0.45 kWh de energie.
Somn Usor: un program foarte lung, de 3 ore si 30 de minute, caci se spala cu o putere scazuta pentru a fi cat mai silentios. Astfel nivelul de zgomot va fi de doar 44dB, fiind ideal pentru spalarile cand dormiti, sau aveti musafiri. Va avea nevoi de 13 litri de apa si doar 0.85 kWh de energie.
Prespalare: nelipsita prespalare cu 4 litri de apa timp de 10 minute este prezenta la Hotpoint LSTF 9M116 CL. Este ideal pentru a preveni uscarea resturilor, pentru a preveni apartitia mirosurilor in aparat, sau a ajuta un program ormal cu o inmuiere.
Scurt: un program mai scurt pentru nivel normal de murdarie. 15 litri de apa, 1.1 kwh de energie consumati, iar timpul de spalare este de 80 de minute.
Ultra Intensive: Daca aveti nevoie de o spalare ultra-intensiva, atunci sigur veti fi bucurosi ca exista acest program (nu prea exista la alte marci), insa evident consumul lui este ridicat. In aproximativ trei ore de functionare are nevoie de 17 litri de apa si 1.45 kWh de energie.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Cele noua programe de spalare la Hotpoint LSTF 9M116 CL sunt suficiente, insa pentru unele situatii, acesta are si cateva extra-optiuni:
Incarcare la jumate – chiar daca este un model mic, pot fi situatii cand dorim sa pornim deja un program de spalare, insa masina nu e nici pedeparte plin. Pentru aceste situatii exista aceasta optiune, cand dorim o spalare la aceasi temperaturi si eficienta, insa avem doar incarcat doar un cos. La Hotpoint LSTF 9M116 CL incarcarea la jumate se face prin alegerea cosului incarcat. Singurul program la care nu este disponibil este cel Scurt.
Tablete– cand folosim detergenti de acest tip.
Pornire programabila – cand dorim ca masina sa inceapa programul numai dupa o anumita perioada de timp. Se poate seta in trepte de 1 ora in intervalul de 1-12 ore.

Hotpoint LSTF 9M116 CL este mic, incapator, cu multe programe de spalare, si totodata si optiunea de incarcare la jumate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *