Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint LTF 8B019 C EU cu 8 programe de spalare

Hotpoint LTF 8B019 C EU cu 8 programe de spalare
4 (80%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Hotpoint LTF 8B019 C EU (sau LTF8B019C ) este un model destul de simplu in cea ce priveste optiunile pe care le ofera, insa are un numar destul de mare de programe, 8 la numar. Cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, si eficienta energetica de A+, acest model este una din cele mai ieftine disponibile de pe piata. Fiind destul de ieftin, nu trebuie sa avem pretentii precum senzor de incarcare, sau chiar de turbiditate, caci nu are cum sa le aiba in dotare!

 

Programele de spalare la Hotpoint LTF8B019C EU:

Eco – spalarea la 50°C, pentru a avea un consum energetic cat mai mic. Consumul de apa va fi de 11 litri, iar cel electric de 1.04 kWh, valori cu care acest model are o eficienta anergetica de doar A+. Programul va rula timp de 190 de minute.
Intensiv – doar pentru incarcari cu rest ridicat de murdarie, care necesita o spalare la temperaturi si presiuni ridicate. Acesta va rula timp de 150 de minute, timp in care va consuma 16.5 litri de apa si are un consum energetic de 1.65 kWh.
Normal – sau programul de spalara zilnica, pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Programul va rula timp de 2 ore, si va consuma 16 litri de apa si 1.35 kWh. Chiar daca are un consum destul de ridicat, probabil acest program va fi ideal pentru majoritatea spalarilor.
Rapid – un program scurt, de 60 de minute, si fara ciclu de uscare. Consuma 11.5 litri de apa, si 1.1 kWh de energie electrica. Chiar daca nu are ciclu de uscare, deoarece spala timp de 1 ora, acesta va face minuni in cazul incarcarilor cu rest recent de murdarie.
Delicat – program de spalare la temperatura scazuta.
Express – un program foarte scurt, de doar 40 de minute, fara ciclu de uscare. Consuma 9 litri de apa, si are un consum energetic de 0.95 kWh.
Prespalare – prespalare timp de 10 minute cu 4 litri de apa.
Igienizare – un program de 80 de minute, cu spalare si clatire finala la temperatura inalta, pentru a obtine o igienizare cat mai buna. Consumul energetic este destul de ridicat, respectiv 1.35 kWh.

 

VERIFICATI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Daca va asteptati sa mai apara multe detalii despre acest Hotpoint LTF 8B019 C EU, ei bine, singura chestie care trebuie mentionata este pornirea programabila. Si cam atat ar fi de spus despre acest model mai simplu, insa destul de ieftin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *