Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X cu tehnologia Active Oxygen

Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X cu tehnologia Active Oxygen
3.2 (63.33%) 6 vote[s]

Masina de spalat vase Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X este una din cele mai bune modele independente de pe piata in vara anului 2018.

Desi este un model cu o capacitate mare, de 14 seturi, are eficienta energetica maxima de A+++, ofera nu mai putin de 8 programe de spalare plus cea de auocuratare, si ofera extra-optiuni superbe precum 3D Zone Wash sau cea de Active Oxygen. Aceste optiuni se regasesc doar a modelele premium de la Hotpoint, iar cea de Active Oxygene este tehnologie brevetata de Hotpoint. daca cautati programele Auto, atunci o sa regasiti la acest model nu mai putin de 3 astfel de programe.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL DE TOP

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum, si temepraturi de spalare la Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X :

Eco: programul tipic ecologic, sau mai bine zis un consum energetic redus, pentru a obtine o eficienta energetica cat mai buna, asta in conditiile sa spele bine vasele cu rest normal de murdarie. Eficienta energetica de A+++, pe care o are acest model inseamna un consum energetic de doar 0.83 kWh, si 9 litri de apa. Insa programul este lung, de 190 de minute.
Auto intensiv: un program intensiv, insa cu senzor, adica tempeatura in ciclul de spalare ramane constant, la 65°C, insa consumul de apa, durata ciclurilor va fi variabil. Se va consuma intre 14 si 15.5 litri de apa, in cei 120-190 de minute de rulare, iar consumul energetic va fi intre 1.8 si 1.5 kWh.
Auto normal: pentru rest normal de murdarie, in diferite cantitati, sau un progra mzilnic. Va spala la 55°C, insa durata totala a programului va varia intre maximul de 150 de minute, si minimul de 90 de minute. consumul de apa va fi intre 14.5 si 16 litri iar consumul energetic intre 1.3 si 1.15 kWh.
Auto Fast: versiunea scurta a programului precedent, insa cu spalare la 50°C. chiar daca programul va dura maxim 80 de minute, acesta va consuma intre 13 si 14.5 litri de apa si 1.15-1.25 kWh de energie electrica.
Rapid; un mini program de 30 de minute, cu spalare la 50°C. Este programul tipic scurt, fara uscare.
Good Night: programul recomandat pentru rest normal de murdarie, cand Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X trebuie sa functieoneze cat mai silentios posibil. Pentru acesta insa are nevoie de 210 minute, spalare la 50°C, si un consum de 15 litri de apa si doar 1.15 kWh de energie.
Antibacterial: spalare antibacteriala, timp de 100 de minute. Temepratura de spalare va fi de 65°C, consumul energetic de 10 litri, iar cel energetic de 1.3 kWh.
Prespalare: simpla presplaare timp de 12 minute cu 4.5 litri de apa. Este ideal ca si inmuiere, sau o prespalare inainte de un program normal.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X are si programul de Autocuratare (in cazul de fata este enumerat printre programele de spalare), cae ruleaza timp de 50 de minute, si trebuie introdus in masina detergent spcial pentru acest scop.

 

Extra-optiunile la Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X nu sunt putine, si sunt un pic diferite de cele intalnite la alti producatori :

Zone Wash 3D: este foarte interesant aceasta optiune, care poate fi selectat doar cu programele de Auto Intensiv si Auto Normal. Folosit cu Auto Intensiv, acesta va spaa la o presiune ridicata de pa la 40%, fiind recomandat pentru vase, oale si cratite foarte murdare. Folosit cu Auto normal, putem reduce consumul energeic cu pana la 40%.
Turbo: reducem durata anumitor programe de spalare. Acesta este selectabil doar cu cele doua programe Auto.
Active Oxygen: este o tehnologie brevetata de cei de la Hotpoint, care se regaseste si la masinile de spalat rufe, sau frigidere. Scopul lui este sa elimine bacteriile, si mirosul neplacut din aparate.
Pornirea programabila este disponibila in intervalul a 30 de minute si 24 de ore.
Tablete: cand folosim detergent de acest tip.
Blocare taste: deoarece este un model independent, avem posibilitatea de a bloca tastele, apasind pe butonul Turbo timp de 3 secunde.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA AICI

 

Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X este un model mare, cu multe programe, eficienta energetica maxima, extra-optiuni si senzori care ne ajuta in multe situatii, si asta la un pret acceptabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *