Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Incorporabilul LTF8B019 cu 8 programe de spalare

Incorporabilul LTF8B019 cu 8 programe de spalare
4 (80%) 1 vote[s]

Hotpoint LTF8B019Masina de spalat vase complet incorporabila Hotpoint LTF8B019 este modelul imbunatatit al lui LTB6B019C, asta insemnand 2 programe de spalare aditionale si posibilitatea de a programa la o spalare ulterioara intr-un interval de 1-24 de ore.
Toate programele care sunt prezente in modelul anterior sunt acelasi si la acesta, in plus apare programul de Scurt (60 de minute) si cea de Igienizare. In rest tot o capacitate de 13 seturi, clasa energetica A+, si o latime de 60 de cm complet incorporabile.

 

ALTE DETALII SI OPINII MAI GASESTI SI AICI

 

Cele 8 programe de spalare la Hotpoint LTF8B019 si consumul aferent fiecaruia:

Eco:acest program va folosi doar 11 litri de apa si 1.04 kWh de energie pentru o spalare lunga de 3 ore si 10 minute cu apa de 50 de grade.
Intensiv: Programul care este cel mai „”flamand” – ceva absolut normal, caci va spala oale si vase foarte murdare, chiar si cu murdarie uscata, nefiind prielnic pentru pahare sensibile la temperaturi inalte si jet puternic de apa, avand nevoie de 16.5 litri de apa si 1.65 kWh de energie. Timpul total al programului este de 2 ore si 30 de minute.
Normal: Programul de doua ore pentru vase si farfurii cu un grad normal de murdarie, o spalare de 2 ore, cu 16 litri de apa si 1.35 kWh de energie electrica consumati.
Scurt: daca vret sa spalati imediat ce ati folosit farfuriile, este un program ideal, de 1 ora, cu 11 litri de apa si 1.1 kWh de energie consumati. Programul insa nu are si faza de uscare.
Delicat: in cele 90 de minute, cat tine programul se pot spala pahare, portelanuri, sticlarie ce e sensibil la temperaturi inalte.
Express: cel mai scurt program, de 40 de minute, fara uscare. Se va utiliza 9 litri de apa si 0.95 kWh de energie
Prespalare: este binevenit acest program, caci nu intodeauna spalam chiar dupa ce am pus ceva in masina de spalat vase. O inmuiere cu 4 litri de apa (cu temperatura de la admisie) timp de 10 minute.
Igienizare: o igienizare la temperaturi foarte mari de exemplu al articolelor pentru bebelusi. Desi tine doar 80 de minute, are un consum energetic de 1.25 kWh, si 11.5 litri de apa.

LTF8B019 are o singura optiune in plus, si anume programarea intarziata in intervalul 1-24 de ore, in rest doar selectati programul dorit, si cam atat.
Ultima data cand am verificat acest model era la acelasi pret cu LTB6B019C, deci clar merita sa luati acesta.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *