Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

LFF 8M132 IX EU cu eficienta A+++

LFF 8M132 IX EU cu eficienta A+++
3.8 (76.67%) 6 votes

LFF 8M132 IX EUHotpoint Ariston LFF 8M132 IX EU este o masina de spalat vase independenta cu o latime de 60 de cm si capacitate de 14 seturi, complet inox, insa atuul lui o reprezinta eficienta energetica de cel mai inalt nivel de A+++, avand 3 programe cu senzori, care vor detecta nivelul de murdarie si vor regla cantitatea de apa consumata, si timpul de spalare, ceea ce modifica si energia electrica consumata.

LFF 8M132 IX EU are toate optiunile aditionale pe care le ofera in momentul de fata acest producator, numai numarul programelor de spalare nu este maxim, dar trebuie sa recunosc ca si cele 8 programe pe care le are sunt suficiente.

 

 

OPINII SI ALTE PARERI MAI GASESTI AICI

 

Cele 8 programe de spalare la LFF 8M132 IX EU:

Eco: cu un consum foarte mic de energie de doar 0.83 kWh, respectiv apa de doar 9 litri, este un program de spalare foarte economic pentru o masina cu capacitate mare, insa cum ne-am obisnuit cu programele eco, si acesta tine foarte mult, respectiv 3 ore si 10 minute. Temperatura apei de spalare va fi de 50°C.
Auto Intensiv: programul de spalare intensiva, la temperaturi inalte 65°C, insa timpul de spalare si consumul poate varia foarte mult, conform nivelului de murdarie. Programul poate dura intre 2 si 3 ore, consumand intre 14 si 15.5 litri de apa, respectiv 1.5-1.8 kWh de energie electrica
Auto Normal 55°C: Programul cu senzori pentru incarcare cu nivel normal de murdarie, cu o durata intre o ora si 30 de minute pana la 2 ore si 30 de minute, iar apa folosita va fi intre 14.5 si 16 litri
Auto Fast: programul scurt cu autodetectare la temperaturi mai scazute 50°C, cu durata intre 40 si 80 de minute, iar apa consumata intre 13 si 14.5 litri (programul nu are faza de uscare)
Duo Wash: daca aveti oale foarte murdare, dar si pahare delicate, acest program este ideal, caci se va spala cu presiune inalta in cosul inferior si presiune scazuta in cel pentru pahare. Programul are o durata de doua ore, si are cel mai ridicat consum de apa, respectiv 18 litri.
Delicat: programul cunoscut si sub numele de Pahare, caci spala la temperaturi si presiunea apei scazute.
Express: programul foarte scurt de doar 30 de minute, cu 9 litri de apa si consum energetic de 0.5 kWh. Evident programul nu are ciclu de uscare
Prespalare: prespalare cu 4.5 litri de apa timp de 12 minute

Cele 8 programe sunt suficiente (opinie personala), fata de modelele cu cele mai multe programe ii lipseste Igienizare si Autocuratare, dar se poate trai fara acestea linistit.
Si daca nu e un model chiar ieftin, are toate functiile speciale pe care le are producatorul hotpoint in momentul de fata:
Short time: scurtarea timpului de spalare (fara a fi afectat rezultatul).
Tablete multifunctionale: daca se folosesc detergenti de acest tip.
Programare intarziata: programarea inceperii programului de spalare intre 1 si 24 de ore.
Zone Wash: asa numitul incarcare la jumate (insa dupa mine nu e acelasi lucru) la Hotpoint, se va selecta cosul in care sa se efectueze spalarea.
Extra dry: daca se doreste o uscare mai intensiva la program, se va folosi apa mai fierbinte la ultima faza de clatire, evident consumul de curent va creste.
Deoarece are un display digital, va fi afisat timpul ramas de spalare, faza in care se afla programul de spalare, si programul de spalare selectat.

Daca dispuneti de aceasta suma pentru o masina de salat vase, atunci acest model chiar isi merita banii.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Salvează

3 Responses to LFF 8M132 IX EU cu eficienta A+++

 1. Nistor Radu says:

  Buna seara.
  Stiti cumva unde gasesc un manual in limba romana caci am primit masina de la emag dar nu are instructiuni in romana?
  Multumesc.

 2. MSV says:

  Buna ziua,
  nu se gaseste manual in limba romana, din cate stim noi.

 3. Claudiu says:

  Curata acceptabil(nivel normal de murdarie dar nu tava de la cuptor etc…) insa nu clateste bine. Ramane ceva pe vase(programul nu e contruit sa clateasca la final bine, daca lasau inca 2 minute de clatire cu apa era perfect), Am incercat multe variante si ajustari pentru agentul de clatire, detergent sau sare, nu merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *