Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

LFF8M019X cu o capacitate mare de 14 seturi si 8 programe de spalare

LFF8M019X cu o capacitate mare de 14 seturi si 8 programe de spalare
3.8 (76%) 5 vote[s]

hotpointlffm019x Hotpoint LFF8M019X (seamana foarte mult la detalii tehnice cu LFF8B019) este o masina de spalat vase de capacitate mare de 14 seturi, care ofera o gama variata de programe de spalare, dar si o multitudine de extra optiuni, care ne vor fi de folos de multe ori. Si pe langa faptul ca cei de la Hotpoint sau gandit la multe posibilitati de combinare a programelor, acesta arata si bine, este din Inox.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Inainte sa va prezentam programele de spalre mai detaliat, trebuie sa amintim functiile de care dispune LFF8M019X:

Programare intarziata: ofera posibilitatea de programarea spalarii pana la 24 de ore.
Incarcare la jumate: aceasta optiune nu poate lipsi (desi am mai vazut nenumerate cazuri) la masini de spalat vase cu capacitati asa de mari. Daca masina nu este plina, alegeti aceasta optine, si se va folosi mai putina apa si detergent, evident si consumul de curent scade.
Extra dry: la ultima faza de clatire din programul de spalare se va folosi apa mai fierbinte, astfel vasele, oalele vor fi mai uscate la terminarea programului.
Tablete: ideal daca folosim tablete multifunctionale pentru spalare. Insa durata programelor se va mari.

 

Programele de spalare la hotpoint LFF8M019X:

Eco: Programul de spalare economic din punct de vedere a consumului de apa, si energie electrica (11 litri, respectiv 1.04KWh), insa cu o durata mare de 3 ore si 10 minute. Chiar daca acesta ii este cel mai eficient program, cu valorile de consum pe care le are, obtine clasa de eficienta energeica de A+
Intensiv: Pentru vase murdare, o spalare la 65°C, cu un consum de 16.5 litri de apa si 1.7 KWh de energie, si are o durata de 2 ore si 30 de minute
Normal: Pentru vase normal murdare la 55 °C, cu un consum de 16 litri de apa, si ruleaza timp de 2 ore. Cu un consum energetic de 1.3 kWh, poate fi programul cel mai des folosit.
Rapid: spalare de o ora, insa fara uscare. Este interesant faptul ca desi ruleaza timp de 60 de minute si spala la o temperatura rdicata, nu are ciclu de sucare.
Delicat: pentru pahare si vase delicate, o spalare la doar 45°C, timp de o ora si jumate, cu un consum de 12 litri de apa si 1.1KWh
Express: spalare rapida de 30 de minute, fara uscare, ideal pentru spalarea a 2 seturi
Prespalare: folosit pentru o spalare ulterioara
Igienizare: o spalare la 65°C, folosind 11.5 litri de apa si 1.35 Kwh pe parcursul a 80 de minute.

In principiu Hotpoint LFF8M019X de 14 seturi are toate programele de care avem nevoie, si si functiile de incarcare la jumate, etc care ne vor fi de folos. Singura chestie, desi pe siteurile unde se comercializeaza apare si Child Lock, insa eu nu am regasit aceasta posibilitate.

Fiind si un model independent, vedem timpul ramas din spalare, dar si programul care ruleaza sau daca sunt folosite extra-optiuni.

MULTE ALTE REVIEW-URI GASESTI SI AICI

 

Salvează

Salvează

One Response to LFF8M019X cu o capacitate mare de 14 seturi si 8 programe de spalare

  1. anca says:

    Buna ziua
    Va rog sa ma ajutati cu manual in limba romana!
    Multumesc , anca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *