Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

LFT11M121 incorporabila cu 11 programe de spalare

LFT11M121 incorporabila cu 11 programe de spalare
3.8 (76%) 5 vote[s]

lft11m121     Hotpoint LFT 11m121 este una dintre cele mai complexe masini de spalat vase incorporabile (si aici nu ma refer strict la Hotpoint, ci la toti producatori), avand un impresionant numar de programe de spalre: 11, DA … 11 programe din care poti alege.  Pe langa numarul mare de programe masina ofera si multe functii aditionale cum ar fi si Active Oxygen – un brevet inovator care rece mirosul neplacut din interiorul masinii.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 11 programe de spalare la Hotpoint LFT 11m121:

ECO: acest ciclu este adecvat pentru a spala vase cu grad normal de murdarie si este programul cel mai eficient în ceea ce priveste consumul de energie si de apa pentru acest tip de vase.
Auto intensiv: pentru vase si oale foarte murdare, durata poate varie in functie de gradul de murdarie detectat de aparat intre  2 ore si 3:10 minute
Automat normal: vase si oale murdare normal, cu un consum de 14-15.5 litri de apa, 1.5-1.8kWh de energie in functie de gradul de murdarie
Ciclu Scurt Auto:pentru murdarie zilnica în cantitate limitata. (Ideal pentru vase de 4 persoane)
Duo wash: spalare diferentiata pe doua cosuri: delicata în cosul superior, energic pentru cratitele din cosul inferior
Delicat:ciclu pentru vesela delicata, mai sensibila la temperaturi ridicate.
Express 30: Ciclu rapid pentru vase putin murdare. (ideal pentru vase de 2 persoane)
Good night: garanteaza prestatii optime. Adecvat utilizarii pe timp de noapte.
Inmuiere:spalare preliminara înainte de încarcarea completa a masinii dupa masa urmatoare.
Igienizat:Ciclu igienizant la temperaturi ridicate. Ideal pentru a spala vase si biberoane.
Autocuratare:Ciclu de curatare pentru masina de spalat vase de utilizat in GOL si cu detergenti speciali.

Si acum despre Active Oxygen : ” Datorita acestui brevet inovator, moleculele de oxigen activ, difuzate la intervale regulate de dispozitiv in interiorul masinii, reactioneaza cu mirosurile neplacute existente in masina de spalat vase, reducandu-le cu pana la 70% si dupa 24 de ore, oxidandu-le si neutralizandu-le. Active Oxygen nu necesita reincarcari sau intretinere si dureaza intreaga viata a masinii de spalat vase.
Cu ajutorul dispozitivului cu oxigen activ, moleculele de oxigen activ sunt eliberate in interiorul masinii de spalat vase. Oxigenul activ este foarte eficient asupra moleculelor mirosurilor neplacute.” – potrivit celor de la Hotpoint. Daca nu ma insel aceasta tehnologie a fost implementat prima data la aparate frigorifice, iar acum mai nou si la masinile de spalat vase.

Totodata LFT11M121 ofera o multitudine de optiuni selectabile la programele de spalare: Incarcare la jumate, Short time (reducerea timpului de spalare), Zonewash (spalare separata pentru cosul selectat), Programare intarziata, si probabil am uitat multe din ele, caci mai sunt.
Cateva date pe care le gasiti pe orice site: latime de 60, capacitate de 14 seturi, clasa energetica A++, complet incorporabil.

Hotpoint LFT 11m121 in momentul de fata este produsul de Top si probabil putine alte modele pot concura cu el, asa ca daca vreti sa va luati acest model, si aveti atatia bani: Go For It!

VEZI AICI PRETUL ACTUAL SI MAI MULTE DETALII TEHNICE

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *